• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

Meer informatie of het juiste advies over POS en Auto-ID oplossingen voor in de horeca? Contact ons via onderstaande gegevens.

Horeca

De horeca branche heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. De tijd dat bestellingen op pen op papier geplaatst werden en daarna aangeslagen op de kassa, zijn toch wel grotendeels voorbij. Automatisering heeft ervoor gezorgd dat de horeca volwassen is geworden. Bestelzuilen, handterminals op terrassen en online bestellingen zijn dan ook niet meer weg te denken uit het moderne horecalandschap.

Van traditionele kassa naar POS systeem

Van lang wachten aan de kassa, is tegenwoordig nauwelijks sprake meer bij restaurants, bars of cafés. Technologische ontwikkelingen zoals contactloos betalen, slimme software op POS systemen en betalingen met handhelds zorgen ervoor dat de klant snel weer onderweg is, en vooral niet hoeft te wachten. De laatste generatie POS systemen zijn geïntegreerd met de keuken, gekoppeld aan de handterminals van personeel en zijn te koppelen met de meest gebruikersvriendelijke software applicaties.  

 

Bestedingen nemen toe

De automatisering in de horeca is voort gekomen om tijd en geld te besparen en de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Bovendien nemen de bestedingen toe door het gebruiken van digitale menukaarten, bestelzuilen en online bestellingen. De aandacht kan zo meer komen te liggen op het verhogen van de gastvrijheid.

Dit alles zorgt ervoor dat de klant meer tevreden is over de snelheid en bestelmogelijkheden. Hierdoor heeft de klant een meer positievere ervaring.

Trends in de markt

 • Gedeeld betalen door middel van het scannen van “Tikkie” QR-codes op de bon.
 • Meer online bestellingen. Gasten bestellen via de smartphone terwijl ze onderweg zijn naar een horecagelegenheid.
 • Digitale menukaarten inzetten.
 • Tags of transponders meegeven na een bestelling en de bestelling uitleveren aan de hand van RFID stickers op de tafels.

Op deze pagina bundelen we de diverse producten, oplossingen en de laatste nieuwsitems voor de retail branche.

 

Gerelateerde oplossingen

Een overzicht van de verschillende POS oplossingen voor de horeca branche:

 

Gerelateerde producten

 1. Glancetron 1300B

  Glancetron 1300B
  Vanaf € 124,00 € 150,04
 2. Star DP8340

  Star DP8340
  Vanaf € 248,00 € 300,08
 3. ratiotec Soldi Smart Plus

  Ratiotec

  ratiotec Soldi Smart Plus
  € 89,00 € 107,69

Meer informatie of het juiste advies over POS en Auto-ID oplossingen voor in de horeca? Contact ons via onderstaande gegevens.