• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

Meer informatie of het juiste advies over POS en Auto-ID oplossingen voor in de industriële bedrijfstak? Contact ons via onderstaande gegevens.

Industrie

De industriële bedrijfstak is zeer omvangrijk en is te verdelen in een diversiteit aan industrieën, zoals de elektrotechnische industrie, de metaal industrie, de grafische industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de houtverwerkende en meubelindustrie en de chemische industrie. Deze industrieën bestaan ook weer uit sub-industrieën. Allemaal hebben de bedrijven binnen deze bedrijfstak wel een soortgelijk wensenpakket, als het gaat over automatiseringsoplossingen.

Automatisering

Werken binnen een industriële omgeving vraagt om duurzame en robuuste oplossingen. Vaak moeten werkzaamheden verricht worden in de nabijheid van grote machines, op hoogte of juist in extreem warme- of koude temperaturen. Dit vraagt om andere producten en oplossingen dan de gemiddelde werkomgeving.

 

Aangepaste producten

Voor industriële omgevingen zien we steeds vaker dat fabrikanten aangepaste producten en apparatuur – speciaal voor industrieel gebruik – in de markt zetten. Een aantal voorbeelden hiervan:

 • Industriële labelprinters: Labelprinters die 24 uur per dag labels kunnen blijven printen, met meerdere en grote rollen labels of etiketten, zodat productie nooit stil hoeft te staan. Uitermate geschikt voor het gebruik aan productiebanden.
 • Industriële barcode scanners: Mobiele Barcode scanners die tegen een stootje kunnen en op lange afstand barcodes kunnen scannen. Vaak zijn deze barcode scanners stof- en vochtbestendig en bestand tegen extreem warme of koude temperaturen. Ook zijn er industriële barcode scanners die in luide omgevingen gebruikt kunnen worden, door de greenshot technologie van Datalogic.
 • Robuuste notebooks en PDA’s: Notebooks en PDA’s die bestand zijn tegen vallen van hoogte en stof-, water- en schokbestendig zijn. Ook is er rekening gehouden met de batterijcapaciteit bij de meeste robuuste notebooks en PDA’s.

Gerelateerde oplossingen:

Een overzicht van de verschillende industriële oplossingen op een rij:

 

Gerelateerde producten

 1. TSC ML240P

  TSC ML240P
  Vanaf € 527,00 € 637,67
 2. Honeywell Xenon 1952g-bf

  Honeywell Xenon 1952g-bf
  Vanaf € 593,00 € 717,53
 3. Getac Z710 Premium

  Getac

  Getac Z710 Premium
  € 1.033,00 € 1.249,93

Meer informatie of het juiste advies over POS en Auto-ID oplossingen voor in de industriële bedrijfstak? Contact ons via onderstaande gegevens.