• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

Star mPOP

Vanaf € 336,00 € 406,56

De Star mPop is een Kassalade met ingebouwde Bluetooth Bonprinter. Bestel deze kassalade met bluetooth printer in 1 in de kleur wit of zwart. Ook verkrijgbaar met barcodescanner. (Exclusief Tablet)

Let op: Uw tablet kassasoftware moet wel drivers hebben voor het aansturen van de Star mPOP. Check dit bij uw software leverancier!   

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Levering in Nederland en België
  • Betalen via iDeal, MisterCash, Creditcard of op rekening (indien goedgekeurd)
Geavanceerde mobiele apparaten en app software hebben nieuwe mogelijkheden voor retailers opengesteld. Bij Star Micronics hebben ze nu 's-werelds eerste, gecombineerde, kassalade en printer, om makkelijk te intergreren in een mobiel POS-systeem. In de MPOP hebben we iets gecreëerd dat esthetisch eenvoudig en elegant is, maar toch geladen is met een intuïtief ontwerp. De mPOP is slechts 10 cm hoog en 30 cm breed, waardoor hij ook makkelijk vervoerbaar is en dankzij de Bluetooth-connectiveit hoeft u alleen de stekker in het stopcontact te doen om de mPOP volledig te laten werken.

MPOP werkt met de iZettle software op Apple iOS apparaten.
De meervoudige functies en connectiviteit van de MPOP maken verwerking van transacties vlot en moeiteloos voor verkooppunten zoals bars, cafés, retailers en pop-up winkels. Dankzij het strakke design heeft hij niet veel plek nodig en eventueel kan hij ook worden vastgezet onder de toonbank.

Betrouwbare 100 mm/seconde printer: Makkelijke invoer aan de voorzijde met top-loading van het thermische bonpapier. Het automatische 'guillotine' snijmes snijdt de 58mm brede bonnen zo af dat ze niet op de vloer zullen vallen. Ze blijven dus nog met een klein puntje aan de rol vastzitten. Een nieuwe rol erin doen is zeer simpel - druk eenvoudig tegen de voorzijde van de printer en druk een hendeltje naar beneden waardoor u de rol erin kan laten vallen.

De snelle lade heeft ruimte voor 6 of 8 muntvakken en 4 recht-opstaande biljetvakken. Biljetten met hoge waarde kunt u voor de veilig onder de muntvakken opslaan en een software-slot zorgt voor extra veiligheid.
De mPOP LED display laat eenvoudig zien of de Bluetooth verbinding er is, of het papier op is, enz.


Let op: Uw tablet kassasoftware moet wel drivers hebben voor het aansturen van de Star mPOP. Check dit bij uw software leverancier!   

DE MPOP IS EEN KASSALADE MET INGEBOUWDE BONPRINTER, DUS EXCLUSIEF TABLET EN KASSA-SOFTWARE! SOFTWARE IZETTLE (ALLEEN I.C.M. IOS) EN LOYVERSE ONDERSTEUNEN DE MPOP.

Meer informatie