• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Citizen

Citizen is een producent van bon- en labelprinters. Printers van Citizen zijn zeer geschikt voor de horeca, industrie en retailbranche. Deze bon- en labelprinters worden gebruikt in winkels, restaurants en magazijnen. Citizen produceert  een lijn printers die varieert van kleine desktopprinters tot industriële toepassingen voor magazijnen.

Heeft u een vraag over een Citizen printer, of staat het product wat u zoekt er niet tussen? Gebruik dan onze zoekfunctionaliteit of stel uw vraag via chat, e-mail of telefoon aan een van onze adviseurs.

De printers van Citizen

In onderstaande paragrafen maken we een onderscheid tussen Citizen bon- en labelprinters. 

Citizen staat bekend om zijn hoge kwaliteits- en hoge snelheid bonprinters, maar is ook producent van (mobiele) labelprinters. 

Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de meest gebruikte en verkochte printers van Citizen. Heeft u interesse in meer informatie of ALLE bon- of labelprinters van Citizen, klik dan op onderstaande links en ga gelijk naar de printerpagina's. 

Citizen Bonprinter

Bent u op zoek naar een bonprinter voor uw dagelijkse hoeveelheid bonnen te printen? De onderstaande bonprinters worden vaak gebruikt in de horeca en retailbranche:

 

 1. Citizen CT-S851II
   
  Citizen CT-S851II

  De Citizen CT-S851II is een thermische bonprinter met een geintegreerd LCD-display aan de voorzijde. Deze bonprinter print kassabonnen met een snelheid tot 300 mm/sec.

   
 2. Citizen CT-S2000
   
  Citizen CT-S2000

  De CT-S2000 is een echte high-speed bonprinter met een snelheid tot 220 mm per seconde Met behulp van de intelligente Direct Memory Access (DMA), drukt de CT-S2000 bonnen zonder vertragingen.

   
 3. Citizen CT-S4500
   
  Citizen CT-S4500

  De Citizen CT-S4500 is een direct thermische printer voor de POS met extra brede printbreedtes. Hij is bij uitstek geschikt voor het afdrukken van verkoopbonnen en etiketten.

   

Citizen Labelrinter

Van een kleine labelprinter om uw bureau voor verzendlabels tot het afdrukken van een groot aantal labels met een industriële labelprinter. De Citizen labelprinters hieronder kunnen u ondersteunen in uw dagelijkse printbehoeftes. In de selectie hieronder ziet u de meest gebruikte labelprinters van Citizen.

 

 1. Citizen Cl-S700II
   
  Citizen Cl-S700II

  De Citizen CL-S700 industriële labelprinter is door zijn uitstekende prestaties en robuuste metalen behuizing, de perfecte keuze voor alle toepassingen in de industrie, productie en logistiek.

   
 2. Citizen CL-S631II
   
  Citizen CL-S631II

  De Citizen CL-S631 desktopprinters biedt absoluut professionele productie van etiketten en tickets met hoge prestaties/snelheden afdrukken. Hierdoor is deze geschikt in bijna elke toepassing.

   
 3. Citizen CL-E321
   
  Citizen CL-E321

  Deze directe thermische labelprinter heeft een hoge efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Met een kleinere footprint dan een A4-blad produceert deze labelprinter duurzame labels.

   

Mobiele printers van Citizen

Een mobiele printer is een uitstekende oplossing voor werknemers die draadloos en draagbaar (kassa)bonnen of labels willen uitprinten. Mobiele printers zijn aan te sturen via Wi-Fi of Bluetooth. Dit type bonprinter wordt vaak gebruikt in de horeca, de logistiek en binnen de transportsector om zodoende altijd in op de gewenste locatie toch te kunnen afdrukken.

 

 1. Citizen CMP-20II
   
  Citizen CMP-20II

  De CMP-20II is de kleinste in de Citizen mobiele printerfamilie - maar hij is groot in prestaties, intelligente functies en robuuste constructie. Deze mobiele printer is ideaal wanneer u mobiele bonnen, tickets of facturen wilt afdrukken.

   
 2. Citizen CMP-25L
   

  De CMP-25L kan 48 uur gebruikt worden voor deze van stroom voorziet moet worden. Dit maakt hem ideaal voor als men op pad moet en geen oplader bij zich heeft. Het LED-display toont duidelijk de huidige resterende lading.

   
 3. Citizen CMP-30IIL
   

  De Citizen CMP-30II is een krachtige mobiele printer die geschikt is voor de meest uiteenlopende toepassingen: bonnen, pakbonnen en tickets. Met de CMP-30L versie kunt u etiketten ook mobiel afdrukken.

   
Search engine powered by ElasticSuite