• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Datalogic

Datalogic is een toonaangevende fabrikant op het gebied van barcode scanners en industriele PDA's. De producten van Datalogic winnen steeds meer gebied in de retail, gezondheidszorg en in een magazijn- en logisitieke situatie.

Datalogic denkt in totaaloplossingen, is een betrouwbare fabrikant en heeft een lange geschiedenis van het creëren van o.a. innovatieve barcodescanners, mobiele computers en presentatiescanners die aan alle steeds veranderende eisen van de industrie te voldoen. 

OFFICIEEL DATALOGIC GOLD PARTNER

Adivo is een officieel Gold partner van Datalogic. Door jarenlange ervaring met Datalogic producten en de support en technische ondersteuning van Datalogic kunnen we u van het beste advies voorzien. 

Heeft u een vraag over een Datalogic product of staat het product wat u zoekt er niet tussen? Gebruik dan onze zoekfunctionaliteit of stel uw vraag via chat, e-mail of telefoon aan een van onze adviseurs.

Retail en logistieke sector

Datalogic is fabrikant van barcodescanners, PDA's en tablets. Hieronder hebben we aandacht voor diverse Datalogic producten, de meest verkochte in de lange lijst van Datalogic producten.

Wilt u alle barcode scanners van Datalogic bekijken per categorie? Selecteer dan onderstaande links:

Barcodescanners

 

 

 1. Datalogic QBT2101
   
  Datalogic QBT2101

  De Datalogic Quickscan QBT2101 is een draadloze 1D imager voor gewone- en extra brede barcodes. Door de bluetooth technologie heeft deze scanner een bereik tot 25 meter.

   
 2. Datalogic Heron HD3130
   
  Datalogic Heron HD3130

  Zijn stijlvolle silhouet wordt verrijkt met meerdere lichten die van kleur wisselen, innovatieve en moderne materialen. Deze scanner legt dan ook de lat hoger voor de allermodernste POS-checkoutervaring.

   
 3. Datalogic Gryphon I GD4132
   
  Datalogic Gryphon IGD4132

  De Datalogic Gryphon I GD4132 is een 1D barcodescanner, specifiek ontworpen voor gebruik in winkels, kantoren , ziekenhuizen, apotheken, lichte industrie, logistiek en productie omgeving.

   

Inbouw en presentatie barcodescanners

Het zelf scannen en afrekenen van producten wint steeds meer aan populariteit. Inbouw scanners worden steeds vaker geplaatst in selfservice kiosken, parkeerautomaten en toegangspoortjes. Ook worden inbouw barcodescanners geplaatst in kassablokken of verkoopbalies van onder andere supermarkten, bouwmarkten en speciaalzaken.

 

 1. Datalogic Magellan 1500i
   
  Datalogic Magellan 1500i

  De Magellan 1500i is een innovatieve ruimtebesparende presentatie barcodescanner die uitgerust is met moderne scantechnologie, onder andere met hun gepatenteerde Green Spot.

   
 2. Datalogic Magellan 9300i
   
  Datalogic Magellan 9300i

  De Datalogic Magellan 9300i scant hij snel en betrouwbaar het product, wat zorgt voor een hoge doorvoer bij de kassa. De vorm doet denken aan een traditionele toonbankscanner.

   
 3. Datalogic Magellan 3200 VSi
   
  Datalogic Magellan 3200VSi

  De on-counter scanner Magellan 3200VSi levert met hoge snelheden geweldige resultaten bij het scannen van moeilijk leesbare barcodes, gescheurde of slecht geprinte codes.

   

 

Mobiele computers

Een handcomputer is een draagbare computer met eigen scherm, voorzien van toetsenbord- en/of Touch display, internetverbinding via Wi-Fi en/of 4G en barcode scanner voor dataverzameling.  Een handcomputer wordt ook wel handterminal of PDA genoemd. Handcomputers worden voornamelijk gebruikt voor het uitvoeren van logistieke processen en het registreren van data. 

Datalogic heeft diverse krachtige PDA's beschikbaar. Vooral de Memor serie is een meer dan uitstekende lijn van PDA's. Maar tevens de Skorpio X5 is met zijn draadloze oplaadpunten een absolute aanrader in elk professioneel magazijn. 

 

 

 1. Datalogic Memor K met cradle
   
  Datalogic Memor K

  De nieuwe Memor K is een lichtgewicht PDA in zakformaat dat robuustheid, kracht en prestaties levert ten grootte van een smartphone. Tevens beschikt krachtpatser deze PDA over een toetsenbord.

   
 2. Datalogic Skorpio X5
   
  Datalogic Skorpio X5

  De Skorpio X5 is een ergonomische en compacte PDA of mobiele terminal van Datalogic. De Skorpio X5 heeft met zijn 4.3 inch WVGA scherm het grootste scherm in zijn segment. Ook contactloos opladen is een van de grootste voordelen van de X5.

   
 3. Datalogic Memor 10
   
  Datalogic Memor 10

  De Datalogic Memor 10 is uitgerust met een 5 inch full touch display, een 13 megapixel camera en een zeer moderne 2D-scanner, die van nature de gepatenteerde en zeer praktische Green Spot goede scanbevestiging biedt.

   

 

Healthcare

In de gezondheidszorg is het van het grootste belang om accuraat en vertrouwelijk om te gaan met de gegevens van patiënten. De automatisering van deze gegevens en het gebruiken van technologische oplossingen binnen de gezondheidszorg zorgen ervoor dat foutgevoeligheid afneemt en de klanttevredenheid toeneemt.

Patiënten verwachten snel geholpen te worden, dat data overal toegankelijk is en dat de juiste behandelwijze of medicatie correct is.

Met barcode scanners, mobiele computers (PDA’s) of een zorgtelefoon kunnen de labels gescand worden en kunnen er notities of updates op nauwkeurige wijze toegevoegd worden aan digitale patiëntdossiers. Zo heeft de arts of verpleegkundige aan bed altijd de juiste en meest accurate informatie. Dit kunnen scans zijn, updates over de medicatie of de behandelwijze. Als dergelijke systemen geïntegreerd zijn aan de bestaande patiënt beheersystemen, zal dit de administratieve handelingen rigoureus terugdringen. 

Voor de gezondheidszorg zijn er kenmerken waaraan de scanners aan moeten voldoen, deze zijn:

 • Scanner moet te desinfecteren zijn i.v.m. de hygiëne
 • Draadloos opladen
 • Geluidloze feedback
 • Bevestiging op werkplekken

 

 

 1. Datalogic Joya Touch A6
   
  Datalogic Joya Touch A6

  De Datalogic Joya Touch A6 is een zeer flexibele mobiele terminal voor de gezondheiszorg. Het leest alle gangbare 1D- en 2D-streepjescodes en scant tevens watermerkbarcodes van Digimarc.

   
 2. Datalogic GD4500-HC
   

  De Gryphon 4500-HC van Datalogic is een premium handheld scanner die speciaal ontwikkeld is voor ziekenhuizen, laboratoria, verpleeghuizen, apotheken en andere zorginstellingen.

   
 3. Datalogic Rida DBT6400-HC
   

  De RIDA DBT6400-HC van Datalogic weegt slechts 85 gram (met batterij) en past gemakkelijk in de zakken van gangbare uniformen. Hij scant snel en betrouwbaar 1D- en 2D-barcodes.

   
Search engine powered by ElasticSuite