• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Epson

Epson is een grote speler op het gebied van printers. Als POS & Auto-ID leverancier voeren wij bonprinters, labelprinters, linten en cartridges van Epson. De printers van Epson zijn van hoge kwaliteit, waardoor de prestaties en duurzaamheid tijdens het gebruik gewaarborgd kan worden.

Epson bonprinters worden actief in de retail en horecabranche gebruikt voor snel afdrukken van bonnetjes. Ook hebben we speciale matrix bonprinters van Epson, zoals de Epson TM-U220 die in warme keukens gebruikt kan worden. 

Bent u op zoek naar de beste manier om uw bonnen af te drukken, lees dan deze tips en de verschillen in type printers.

Heeft u een vraag over een Epson product, of staat het product wat u zoekt er niet tussen? Gebruik dan onze zoekfunctionaliteit of stel uw vraag via chat, e-mail of telefoon aan een van onze adviseurs.

Epson Printers

Epson heeft buiten zijn vaste bonprinters op de winkelbalie of op de bar ook mobiele bonprinters voor evenementen, markten of pakketdiensten. Verder heeft Epson nog een aantal labelprinters in zwart-wit of in kleur. Alle type printers zoals hierboven besproken staan hieronder gegropeerd. Deze zijn geselecteerd op populariteit en prijs.

Epson Bonprinter

Bent u op zoek naar een bonprinter voor uw (hoge) dagelijkse hoeveelheid bonnen? De bekenste en meest populaire bonprinters van Epson staan hieronder.

Staat de printer op een rumoerige of drukke plek (bijvoorbeeld in een keuken van de horeca), dan raden wij u aan om een buzzer bonprinter te overwegen. Deze type bonprinters geven een geluid (dankzij de buzzer) als er een bon afgedrukt wordt. 

 

 1. Epson TM-T20III
   
  Epson TM-T20III

  De Epson TM-T20III is een compacte kassabonprinter. Met zijn hoge afdruksnelheid van 250 mm/sec. is hij enorm snel. Zelfs tijdens grote oplagen behoudt hij zijn snelheid.

   
 2. Epson TM-T88VI
   
  Epson TM-T88VI

  Met de TM-T88VI worden bonnen afgedrukt in top kwaliteit en zijn perfect geoptimaliseerd. De directe thermische printer print bonnen met een breedte van 80 mm en 58 mm binnen enkele seconden.

   
 3. Epson TM-m30II
   
  Epson TM-m30II

  De Epson TM-m30II biedt veel verschillende aansluitmogelijkheden en uitgebreide functies om te voldoen aan de veeleisende en gevarieerde taken op de kassa.

   

 

 1. Epson TM-T70II
   
  Epson TM-T70II

  De Epson TM-T70II bonprinter biedt gebruikers talrijke uitgebreide functies in een compacte behuizing. De bediening aan de voorkant is ontworpen voor montage onder een toonbank als inbouw printer.

   
 2. Epson TM-U950 II
   
  Epson TM-U950 II

  De TM-U950 geeft u drie apparaten in een: Gebruik het voor kassabonnen, vouchers of log afdrukken - de TM-U950 is een van de meest compacte en meest populaire POS printers.

   
 3. Epson TM-U220
   
  Epson TM-U220

  De TM-U220 kan drie verschillende papier breedtes aan. Dit betekent voor de gebruiker niet alleen flexibiliteit, maar ook kostenbesparend, omdat smallere rollen respectievelijk goedkoper zijn.

   

Wilt u een overzichtje van alle Epson thermische bonprinters? Volg deze link naar de pagina

Mobiele printers van Epson

Een mobiele (bon)printer is een uitstekende oplossing voor omgevingen waar een draadloze en draagbare printer gebruikt wordt  om(kassa)bonnen te kunnen uitprinten. Mobiele (bon)printers zijn aan te sturen via Wi-Fi of Bluetooth. Dit type bonprinter wordt vaak gebruikt in de horeca, de logistiek en binnen de transportsector. Hierdoor kan men altijd op de gewenste locatie een printopdracht laten slagen!

 

 1. Epson TM-P60II
   
  Epson TM-P60II

  De Epson TM-P60II is een draagbare bonprinter. Deze mobiele bonprinter drukt zeer snel bonnen af met een uitstekende afdrukkwaliteit met een resolutie van 203 dpi (8 dots/mm).

   
 2. Epson TM-P20
   

  De Epson TM-P20 is een compacte en uiterst praktische 2 inch direct thermische mobiele printer. De mobiele bonprinter is zeer eenvoudig te koppelen aan smartphones of tablets.

   
 3. Epson TM-P80
   

  Deze snelle, mobiele thermische printer heeft een papierbreedte van 80 mm, waardoor deze zeer geschikt is voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals de horeca.

   

Wilt u een overzichtje van alle mobiele bonprinters van Epson? Volg deze link naar de pagina

Epson Labelprinters

De meeste labelprinters printen slechts in één kleur, zwart op wit. Met kleuren labelprinters echter, kunt u hoge kwaliteit full-color labels, tickets of etiketten printen, die opvallen bij uw klanten en er geweldig uitzien.  Epson heeft twee kleuren labelprinters in zijn assortiment, de C3500 en de C7500. 

Bent u opzoek naar printlinten of cardridges voor Epson labelprinters? Deze kunt u hier vinden.

 

 1. Epson C3500
   
  Epson C3500

  De kleurenetikettenprinter die is ontworpen om verschillende etiketten goedkoop te kunnen afdrukken. U kunt er eenvoudig uw eigen kleurenetiketten maken en afdrukken. 

   
 2. Epson ColorWorks C7500/C7500G
   

  De Epson ColorWorks C7500 geeft u onafhankelijkheid: hij drukt op verzoek hoogwaardige en duurzame labels af. De C7500 drukt met een maixmale snelheid van 300mm per seconde af.

   
 3. Epson TM-L90
   

  De Epson TM-L90 drukt thermische labels en bonnen af met een snelheid van 150 mm per seconde met een resolutie van 8 dots/mm op 203 dpi. Dit is met name merkbaar met bij logo's en afbeeldingen.

   
Search engine powered by ElasticSuite