• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Evolis

Evolis is een leverancier van industriële kaartprinters het bedrukken van bijvoorbeeld toegangspassen, betaal- en bonuskaarten en plastic prijskaartjes. Kaartprinters van Evolis zijn eenvoudig in gebruik. Binnen zeer korte tijd kunt u kaarten op de voor- en achterkant personaliseren, kiezen uit kleur en zwart / wit en met diverse opties. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om stijlvolle zwarte prijskaartjes uit te printen voor versspeciaalzaken, zoals slagers, vishandels en bakkerijen.

Evolis Partner

Adivo is een officieel Evolis Gold partner geworden voor 2022.

De pasprinters van Evolis behoren al jarenlang tot het assortiment van Adivo. Samen met Evolis kunnen we elke gewenste technische ondersteuning geven op uw pasprinters en accessoires.

Heeft u een vraag over een Evolis product of staat het product wat u zoekt er niet tussen? Gebruik dan onze zoekfunctionaliteit of stel uw vraag via chat, e-mail of telefoon aan een van onze adviseurs.

De pasprinters van Evolis

In ons assortiment hebben we een groot aantal pasjesprinters beschikbaar, waarmee plastic kaarten bedrukt kunnen worden. Deze pasjesprinters (of kaartprinters) zijn geschikt voor bijvoorbeeld het bedrukken van klantenkaarten, giftcards, gepersonaliseerde toegangspassen of zakelijke businesscards.

De plastic pasjes die geprint en beprint worden door de printers van Evolis, kunnen een RFID-chip bevatten. Een RFID-chip is een chip die op afstand (door juiste apparaten) op afstand uitgelezen kunnen worden. Als een pas met een RFID-chip geprint wordt, worden deze geprogrammeerd met unieke combinatiecodes of waardes. Hierdoor zijn deze plastic pasjes (met RFID techniek) multi inzetbaar, zoals contactloos inchecken op kantoren, scholen en beveiligde gebouwen. Buiten contactloos inchecken worden deze slimme plastic pasjes ook als gebruikt als betaalmiddel- of loyaltykaart bij stadions, evenementen en op beurzen.

 

 1. EVOLIS BADGY200
   
  Evolis Badgy200

  Met de Evolis Badgy200 kunt u uw eigen kaarten direct en volledig onafhankelijk afdrukken. Druk uw kaarten af wanneer u ze nodig heeft. Dankzij de compacte afmetingen past deze pasprinter in elke omgeving. De Evolis Badgy200 is ontworpen voor een afdrukvolume van maximaal 1000 pasjes.

   
 2. Evolis Primacy
   
  Evolis Primacy

  De Evolis Primacy is een high-end pasjesprinter die eenvoudig te gebruiken is, flexibel en snel. De Primacy is de ideale oplossing voor het printen van uw pasjes. De Evolis Primacy kan van middelgrote tot grote oplagen printen, maximaal 210 pasjes in kleur en 850 pasjes in monochroom.

   
 3. Evolis Zenius
   
  Evolis Zenius

  De Evolis Zenius-printer is ontworpen voor het enkelzijdig afdrukken van alle soorten plastic kaarten. De Evolis Zenius genereert kleuren- of monochrome kaarten, met resultaten van topkwaliteit. Deze pasprinter kan maximaal 500 kaarten per uur printen wanner deze monochroom zijn.

   

 

 1. EVOLIS EDIKIO DUPLEX VOOR PRIJSKAARTJES
   
  Evolis Edikio Duplex voor prijskaartjes

  De Edikio Duplex Pasjesprinter is een dubbelzijdige printer, speciaal voor het printen van prijskaartjes. De pasjesprinter is ideaal voor de hotels, restaurants en detailhandel, voor degenen die dubbelzijdige PCV-prijskaartjes willen printen in creditcardformaat (CR-80 formaat)

   
 2. EVOLIS EDIKIO FLEX VOOR PRIJSKAARTJES
   
  Evolis Edikio Flex voor prijskaartjes

  Dé speciale pasjesprinter voor prijstags en lange pasjes! De Edikio Flex Pasjesprinter is ideaal voor de verse levensmiddelenwinkel, hotelrestaurants en horeca, voor degenen die prijskaartjes willen afdrukken op elegante PVC-kaarten. Gericht op een productinventaris tussen 100 en 300 artikelen.

   
 3. Evolis Avansia
   
  Evolis Avansia

  De Avansia drukt zelfs resultaten van hoge kwaliteit op oneffen oppervlakken kaart, zodat witte vlekken worden voorkomen. Ook wordt de hoge kwaliteit weerspiegelt in zijn afdruksnelheid: hij drukt tot 144 enkelzijdige fullcolour kaarten per uur, met een consequente lange levensduur.

   

Een overzicht van alle Evolis pasprinters vindt u op via deze link naar de pagina.

Evolis Accessoires

Om alles uit een Evolis pasprinter te kunnen halen, kun je accessoires gebruiken. Er zijn veel accessoires van Evolis, hieronder staan de populairste keuzes.

 

 1. Evolis Sig200
   
  Evolis Sig200

  In slechts een paar seconden is de handtekening van de klant gedigitaliseerd en klaar voor verdere verwerking, in hoge resolutie.

   
 2. EVOLIS PASHOUDER METAAL
   
  EVOLIS PASHOUDER METAAL

  Deze houders worden veelal gebruikt in versspeciaalzaken, zoals een slagerij of een vishandel. Deze kunnen geplaatst worden waar nodig.

   
 3. Citizen CL-E321
   
  Evolis Prijskaarthouder

  Deze houders worden veelal gebruikt in versspeciaalzaken, zoals een slagerij of een vishandel. Deze kunnen geplaatst worden waar nodig.

   

Evolis supplies 

Een pasprinter heeft diverse type supplies die nodig zijn voor een vlekkeloos gebruik van de printer. Voor Evolis zijn er drie categoriën die belangrijk zijn voor haar printers, deze zijn:

 

 1. Diverse type PVC pasjes
   
  Diverse type PVC pasjes

  Passen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, met of zonder magneetstrip en blanco passen. Op deze pagina kunt u alle Evolis pasjes bekijken.

   
 2. Citizen CMP-25L
   

  Op zoek naar de juiste linten en cartridges? Op deze pagina staan alle linten en cartidges die voor Evolis' printers te gebruiken zijn.

   
 3. Schoonmaaksetjes
   

  Op zoek naar schoonmaaketjes of andere schoonmaakproducten? Op deze pagina staan alle schoonmaaksetjes voor en van Evolis' printers.

   
Search engine powered by ElasticSuite