• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

Vraag een offerte aan!

Honeywell

Honeywell is een grote speler op het gebied van electronicaproducten. Als POS & Auto-ID leverancier voeren wij de barcodescanners, PDA's en tablets van Honeywell. De barcodescanners en mobiele computers van Honeywell zijn plug-and-play producten met toonaangevende scanprestaties, waardoor zelfs de moeilijkst leesbare streepjescodes er goed uitzien.

Van kassa's in de detailhandel tot patiëntenzorg in ziekenhuizen tot toeleveringsketens in magazijnen en productie, de producten Honeywell zijn speciaal gebouwd voor de eisen van uw bedrijf.

Officieel Honeywell Partner

Adivo is een officieel Honeywell partner. Door jarenlange ervaring met Honeywell producten en de support en technische ondersteuning van Honeywell kunnen we u van het beste advies voorzien.

Heeft u een vraag over een Honeywell product of staat het product wat u zoekt er niet tussen? Gebruik dan onze zoekfunctionaliteit of stel uw vraag via chat, e-mail of telefoon aan een van onze adviseurs.

 

Barcodescanners

Barcodes zelf zijn geëvolueerd van eenvoudige streepjescodes tot 2D barcodes die meer dan 7000 karakters kunnen bevatten. Door gebruik te maken van een barcodescanner, kan deze data eenvoudig en snel uitgelezen worden.

Honeywell heeft een mooie mix van 1D en 2D barcodescanners, mobiele oplossingen zoals PDA's en tablets. Hieronder hebben we ook nog aandacht voor een ringscanner en presentatiescanner. Met deze scanners heeft u of uw personeel de handen vrij tijdens het scannen. 

Handscanners

Om je barcodecode te scannen, kun je er voor kiezen om dit zelf handmatig te doen. Door gebruik te maken van een handscanner zorg je ervoor dat elk product zeker gescand is. De selectie van Honeywell is hieronder te vinden.

 

 1. Honeywell 8680I
   

  Efficiënt scannen van barcodes terwijl beide handen vrij zijn? De ringscanner kan op uw wijs- of middelvinger worden gedragen. 

   
 2. Honeywell Voyager 1400G
   
  Honeywell Voyager 1400G

  De Honeywell 1400g is een scherp geprijsde barcode scanner. Deze scanner is robuust en scant in hoge snelheid barcodes.

   
 3. Honeywell Xenon 1952g
   
  Honeywell Xenon 1952g

  De Honeywell imager Xenon 1952g scant vervaagde en beschadigde 1D / 2D barcodes, net zo snel als normale barcodes.

   

 

Presentatiescanners

Heb je weinig ruimte op het verkooppunt of bij het kassasysteem, beide handen nodig om een product vast te pakken en/of is snelheid geboden? Dan is een presentatie barcode scanner een mogelijke oplossing. Met een presentatie barcode scanner kun je producten snel scannen zonder dat je een barcode scanner hoeft vast te pakken.

Barcodes naar de scanner toewijzen is genoeg om de producten te scannen en snel de transacties te voltooien. Barcodes scannen in een supermarkt is een goed voorbeeld van de toepassing van een presentatie barcode scanner. Binnen zeer korte tijd worden er veel producten gescand, die door beide handen worden vastgepakt (en doorgegeven) door een kassamedewerker.

 

 1. Honeywell Orbit 7190g
   
  Honeywell Orbit 7190g

  De Honeywell Orbit 7190g is een innovatie op het gebied van Point of Sale. De Orbit 7190g integreert naadloos en verbreed de toepassingsmogelijkheden.

   
 2. Honeywell Solaris 7980g
   
  Honeywell Solaris 7980g

  De Solaris 7980g barcode scanner brengt hoge prestaties aan de drukbezochte kassa. De compacte presentatie scanner scant barcodes in milliseconden.

   
 3. Honeywell Genesis 7580g
   
  Honeywell Genesis 7580g

  De Genesis 7580G is 's-werelds eerste presentatie imager die (elegant) ontworpen is om alle standaard 1D, PDF en 2D-codes, te lezen.

   

 

Printers

Honeywell heeft ook een zeer divers aanbod printers, van desktop labelprinters tot aan mobiele bonprinters. Hieronder staan de populairste printers, gesorteerd per categorie. 

Labelprinter

Bent u op zoek naar een labelprinter voor uw dagelijkse hoeveelheid product- en verzendlabels en etiketten? Dan zijn de labelprinters van Honeywell een goede keuze. Hieronder staan de populairste modellen.

 

 1. Honeywell PC42d
   
  Honeywell PC42d

  Honeywell's compacte directe thermische labelprinter PC42d is het best geschikt voor lage tot middelgrote afdrukvolumes.

   
 2. Honeywell E-Class
   
  Honeywell E-Class

  De E-Klasse wordt standaard geleverd als direct thermische variant met USB en RS232, met Bluetooth en LCD-display.

   
 3. Honeywell PC23d
   
  Honeywell PC23d

  De Honeywell PC23d is bij uitstek geschikt voor kleine hoeveelheden labels, tags en polsbanden.

   

Mobiele bonprinters

Een mobiele bonprinter is een uitstekende oplossing voor werknemers die draadloos en draagbaar (kassa)bonnen willen uitprinten. Mobiele bonprinters zijn aan te sturen via Wi-Fi of Bluetooth. Dit type bonprinter wordt vaak gebruikt in de horeca, de logistiek en binnen de transportsector.

 

 1. Honeywell RLe3 / RLe4
   
  Honeywell RLe3 / RLe4

  De RL-serie produceert bonnen, tickets en verkoop slips in een 3-inch (RL3e) of 4-inch (RL4e) media breedtes.

   
 2. Honeywell PR2
   

  Met zijn compacte formaat is het een praktische model voor dagelijks mobiel gebruik - zowel binnen als buiten.

   
 3. Honeywell PR3
   

  Gemakkelijk hoogwaardige bonnen en facturen printen, dat doe je met de PR3 bonprinter van Honeywell.

   

Mobiele computers / PDA's

Een mobiele bonprinter is een uitstekende oplossing voor werknemers die draadloos en draagbaar (kassa)bonnen willen uitprinten. Mobiele bonprinters zijn aan te sturen via Wi-Fi of Bluetooth. Dit type bonprinter wordt vaak gebruikt in de horeca, de logistiek en binnen de transportsector.

 

 1. Honeywell CK75
   
  Honeywell CK75

  De ultra-robuuste mobiele computer Honeywell CK75 biedt een hoge mate van flexibiliteit en betrouwbaarheid.

   
 2. Honeywell EDA51
   

  De Honeywell EDA51 is uitgerust met een 5 inch multi-touch display en een krachtige (verwisselbare) batterij.

   
 3. Honeywell CT40
   

  Gemaakt op basis van feedback: hij is klein, snel, lichtgewicht en toch een van de krachtigste PDA's voor het MKB.

   

Tablets

Een bekende vorm van mobiele computers zijn tablets. Tablets zijn niet meer weg te denken als Point of Sale oplossing of als draagbaar verkooppunt. Een draagbaar verkooppunt kan leiden tot een extra verkoopkanaal en combineert de online omgeving met de fysieke winkel. Dit type tablets noemen we ook wel POS tablets. Een ander type tablets voor verschillende toepassingen, zijn robuuste tablets.

Robuuste tablets zijn speciaal ontworpen voor ruwe omgevingen, moeten tegen een stootje kunnen en valbestendig zijn. Het is belangrijk dat dit type tablets stof- en spatwaterdicht zijn en geschikt zijn voor verschillende weers- en temperatuuromstandigheden. Deze robuuste tablets zijn met name geschikt voor productie- en logistieke omgevingen.

 

 1. Honeywell ScanPal EDA71
   
  Honeywell ScanPal EDA71

  De Honeywell ScanPal EDA71 is een krachtige tabletcomputer. Hij is geschikt voor bijna alle werkgebieden.

   
 2. Honeywell Thor CV31
   

  De krachtige en robuuste Honeywell CV31-miniterminal is speciaal ontworpen voor voertuigmontage.

   
Search engine powered by ElasticSuite