• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Star

Star is een producent van thermische bonprinters, matrix bonprinters en kassaproducten. De producten van Star worden veelal gebruikt in de detailhandel en in horeca-omgevingen. De hoge kwaliteit van printers in combinatie met het strakke uiterlijk van haar producten, onderscheid Star zich van haar concurrenten. 

 

OFFICIEEL STAR VIP PARTNER SILVER

Adivo is een officieel VIP PARTNER van Star. Door jarenlange ervaring met de producten, de support en technische ondersteuning van Star kunnen we u van het beste advies voorzien.

Heeft u een vraag over een Star product of staat het product wat u zoekt er niet tussen? Gebruik dan onze zoekfunctionaliteit of stel uw vraag via chat, e-mail of telefoon aan een van onze adviseurs.

 

Thermische bonprinters van Star

Met een thermische bonprinter kunt u moeiteloos en met hoge snelheid kassabonnen en tickets uitprinten. Thermische bonprinters printen op thermisch papier, zijn daardoor geruisloos en werken zonder inktlint. De thermische bonprinters van Star zijn zeer gangbaar en worden al jarenlang en door zeer veel bedrijven gebruikt in de detailhandel en horeca. Er zijn verschillende modellen en prijsvarianten beschikbaar, maar hieronder staan de klassiekers die in een groot deel van de markt gebruikt worden.

Overzicht van alle thermische bonprinters van Star? Volg deze link

 

 

 1. Star TSP143III
   
  Star TSP143III

  De Star TSP143III is de betrouwbare keuze voor iedereen die een bonprinter zoekt bij een POS systeem. De TSP143III is tevens erg gemakkelijk in gebruik.

   
 2. Star TSP654II
   
  Star TSP654II

  De Star TSP654II is een hoogwaardig instapmodel thermische bonprinter. Hij vele standaard inbegrepen functies, die vaak gebruikt worden in de horeca.

   
 3. Star mC-Print2
   
  Star mC-Print2

  De Star mC-Print 2 is een bonprinter in een ruimtebesparend, elegant kubusontwerp. Deze thermische bonprinter is bij uitstek geschikt voor detaillisten en horeca.

   

Matrix printers van Star

Een matrix bonprinter werkt anders dan een standaard printer. Doordat metalen pinnetjes tegen een inktlint aanslaan (op een stuk papier), komt er een afdruk op de bon.

De Star SP700 bijvoorbeeld is een fantastische printer voor in elke warme keuken. De bonnetjes verkleuren niet en kunnen moeiloos opgehangen worden tijdens het kookproces, zonder de angst dat ze onleesbaar worden. 

Een speciaal type matrix printers zijn de slip bonprinters. Een slip bonprinter wordt gebruikt voor het printen van nota’s, cheques, vouchers of andere papieren. Deze printers werken met matrix technologie, hierdoor hebben de prints een langere houdbaarheidsduur. Ook Star heeft een aantal van deze printers beschikbaar. Denk onder andere aan facturen die langere houdbaarheid moeten hebben en leesbaar moeten blijven. Denk hierbij aan gebruik in autogarages, meubelwinkels en magazijnen. 

 

 

 1. Star SP700
   
  Star SP700

  De SP700 is een van de snelste matrix bonprinters vandaag op de markt. Met de verfijnde software zorgt het voor een geavanceerde afdrukoplossing.

   
 2. Star DP8340
   
  Star DP8340

  De DP8340 was de eerste POS printer die door Star werd geproduceerd, maar dankzij het unieke karakter ervan is er nog steeds veel vraag naar!

   

Mobiele bonprinters

Star heeft diverse mobiele bonprinters. Deze bonprinters zijn geschikt voor gebruik van pakketbezorgers die een bonnetje achter moeten laten, maar ook voor het uitprinten van bonnetjes in foodtrucks, op terrassen en bijvoorbeeld op parkeerplaatsen of andere plaatsen waar een bonnetje dienst doet als bewijs van aankoop. 

Deze mobiele bonprinters zijn aan te sturen via Wi-Fi of Bluetooth en worden in de praktijk gekoppeld onderweg aan een smartphone of PDA. 

Alle mobiele bonprinters van Star bekijken? Ga naar deze pagina.

 

 1. Star SM-T300
   
  Star SM-T300

  De specialist voor buitengebruik! De SM-T300 is een draadloze, mobiele, handige en robuuste direct thermische printer voor robuust terrein. Daarnaast is deze eenvoudig in gebruik.

   
 2. Star SM-230i
   
  Star SM-230i

  De SM-230i is perfect voor dagelijks gebruik in drukke omgevingen in bijv. de retail en horeca. De SM-230i verbindt snel door zijn automatische Bluetooth-verbinding.  

   
 3. Star SM-L200
   
  Star SM-L200

  Perfect ontworpen voor de klant van vandaag, moeiteloze verbinding met zowel de klassieke Bluetooth 3.0 als de Bluetooth 4.0. Eenvoudig te gebruiken met veel apparaten!

   
 

Kassa en toebehoren

Op zoek naar een kassa en een bonprinter? Star heeft het allemaal en zelfs een gecombineerd, als de Star mPop. Daarnaast heeft Star een aantal accessoires voor uw kassa een upgrade te geven. Hieronder staan de populairste kassa en bijbehorende accessoires van Star.

 

 1. Star mPOP
   
  Star mPOP

  De Star mPOP is een gecombineerde, kassalade en bonprinter, eenvoudig te integreren in een mobiel kassasysteem. De mPOP heeft ook een compact formaat.

   
 2. Star CB-2002
   
  Star CB-2002

  De Star CB2002 kassalade is geschikt voor POS systemen. Deze geldlade is speciaal ontworpen om te verbinden met een Star of Epson bonprinter. 

   
 3. Star SCD222U Display
   
  Star SCD222U Display

  Dezedisplay beschikt over 2 regels van 20 tekens of grafische gegevens via het blauwe LCD-scherm met achtergrondverlichting van 160x40 pixels

   
 
Search engine powered by ElasticSuite