• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

Let op: Door chiptekorten minder producten op voorraad

Unitech

Unitech is een producent van barcode scanners, mobiele computers en robuuste tablets. De oplossingen van Unitech worden onder meer gebruikt in de detailhandel, gezondheidszorg, horeca en logistieke sector. Unitech producten zijn scherp geprijsd en kwalitatief uitstekend voor het scannen van 1D en 2D barcodes. De mobiele computers hebben krachtige processors en hebben een Android of Windows OS.

Heeft u een vraag over een Unitech product of staat het product wat u zoekt er niet tussen? Gebruik dan onze zoekfunctionaliteit of stel uw vraag via chat, e-mail of telefoon aan een van onze adviseurs.

 

OFFICIEEL UNITECH NEPTUNE PARTNER

Adivo is een officieel Neptune partner van Unitech. Door jarenlange ervaring met Unitech producten en de support en technische ondersteuning van Unitech kunnen we u van het beste advies voorzien.

Heeft u een vraag over een Unitech product of staat het product wat u zoekt er niet tussen? Gebruik dan onze zoekfunctionaliteit of stel uw vraag via chat, e-mail of telefoon aan een van onze adviseurs.

 

Barcodescanners

Het aanbod varieert van kleine pocketscannertjes, tot presentatiescanners tot aan oplossingen voor uw magazijn, zoals de ringscanners of PDA oplossingen.

Van een kleine scanner op uw balie tot aan een logistieke oplossing voor uw magazijn. Unitech even compacte, krachtige producten die de workflow van u of het gemak van uw klanten, verder helpen! Diverse oplossingen beschikbaar voor uw wensen èn uw budget. 

 

 

 1. Unitech MS912
   
  Unitech ms912

  Deze 1D-pocketscanner van Unitech, de MS912, ligt gemakkelijk in de hand dankzij de compacte afmeting van slechts 72mm lengte, 30 mm breedte en 20mm dikte.

   
 2. Unitech MS650
   
  Unitech MS650

  De draagbare MS650 ringscanner is een ultralichte en compacte Bluetooth-barcodescanner. U draagt hem op uw vinger, hierdoor houd je je handen vrij.

   
 3. Unitech PS800
   
  Unitech PS800

  De Unitech PS800 is de ideale on-counter imager voor retailers die hoge prestaties in een compact ontwerp vereisen. Deze scanner is gemaakt voor 1D en 2D codes.

   

Mobiele computers

Een handcomputer is een draagbare computer met eigen scherm, voorzien van toetsenbord- en/of Touch display, internetverbinding via Wi-Fi en/of 4G en barcode scanner voor dataverzameling.  Een handcomputer wordt ook wel handterminal of PDA genoemd. Handcomputers worden voornamelijk gebruikt voor het uitvoeren van logistieke processen en het registreren van data. 

 

 1. Unitech EA630
   
  Unitech EA630

  De Unitech EA630 is een robuuste 6-inch mobiele smartphone met veelzijdige functionaliteiten en krachtige gegevensverzameling.

   
 2. Unitech EA500+
   
  Unitech EA500+

  De Unitech EA500+ is een robuuste 5-inch mobiele bedrijfscomputer die krachtige functies combineert met krachtige gegevensverzameling. 

   
 3. Unitech TB85
   
  Unitech TB85

  Met een aantrekkelijke, een stevige buitenmantel en milieuvriendelijke afdichting, bezuinigt deze tablet niet op duurzaamheid of vormfactor.

   
 
Search engine powered by ElasticSuite