• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Zebra

Zebra staat bekend als leverancier van thermische labelprinters, barcode scanners en industriele PDA’s. De producten van Zebra worden gebruikt op kantoor, binnen de retail en in de logistieke sector. Zebra heeft een uiteenlopend assortiment met een groot aantal producten die bekend staan om de professionele en hoogwaardige kwaliteit.

Officieel Zebra Premier Business Partner

Adivo is een officieel Zebra Premier Business partner. Door jarenlange ervaring met Zebra producten en de support en technische ondersteuning van Zebra kunnen we u van het beste advies voorzien.

Heeft u een vraag over een Zebra product of staat het product wat u zoekt er niet tussen? Gebruik dan onze zoekfunctionaliteit of stel uw vraag via chat, e-mail of telefoon aan een van onze adviseurs.

 

Labelprinters 

Het aanbod varieert van kleine desktop labelprinters voor op uw bureau tot en met zware industriële labelprinters voor grote distributiecentra. Van tientallen etiketten of labels per week tot duizenden stuks per dag, er is altijd een labelprinter voor uw wensen èn budget. Voor tips en tricks met betrekking tot labels printen, kunt u deze pagina bezoeken.

 

 

 1. Zebra ZD420d
   

  Één van de populairste labelprinters van Zebra, is de ZD420d. Deze (thermische) labelprinter is erg eenvoudig en flexibel is in gebruik. Daarnaast is deze labelprinter duurzaam en heeft bovengemiddelde prestatiefuncties. 

   
 2. Zebra ZT411
   
  Zebra ZT411

  De Zebra ZT411 is ontworpen om een grote hoeveelheid labels met hoge afdruksnelheid te kunnen printen. Deze printer is dé keuze als u in productielijnen, voor verpakkingen of verzendetiketten labels moet printen.

   
 3. Zebra ZD621t
   
  Zebra ZD621t

  De Zebra ZD621 is een premium desktopprinter. De ZD621 is ontworpen met het oog op duurzame kwaliteitsafdrukken van labels in de detailhandel, productie, transport & logistiek en de gezondheidszorg.

   

 

Barcodescanners

Barcodes zelf zijn geëvolueerd van eenvoudige streepjescodes tot 2D barcodes die meer dan 7000 karakters kunnen bevatten. Door gebruik te maken van een barcodescanner, kan deze data eenvoudig en snel uitgelezen worden. Ons assortiment barcode scanners is een uitgebreide range van bedrade en draadloze scanners, variërend van handheld tot handsfree, van retail tot industrie.

 

 1. Zebra Li2208
   
  Zebra LI2208

  De Zebra LI2208 is een voordelige 1D-barcode scanner met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast met extra functionaliteit en 5 jaar fabrieksgarantie.

   
 2. Zebra DS3678
   
  Zebra DS3678

  De Zebra DS3678 is een industriële Bluetooth scanner, die superieure prestaties kan bereiken. Daarnaast is deze scanner waterdicht (IP67) en bestand tegen vallen tot maximaal 2,4 m hoogte.

   
 3. Zebra DS8178-HC
   
  Zebra DS8178-HC

  De Zebra DS8178-HC is een extreem krachtige 1D / 2D aera imager. Dankzij de megapixelsensor met hoge resolutie biedt het apparaat veilige en uiterst betrouwbare scanresultaten.

   

 

Mobiele computers

Een handcomputer is een draagbare computer met eigen scherm, voorzien van toetsenbord- en/of Touch display, internetverbinding via Wi-Fi en/of 4G en barcode scanner voor dataverzameling.  Een handcomputer wordt ook wel handterminal of PDA genoemd. Handcomputers worden voornamelijk gebruikt voor het uitvoeren van logistieke processen en het registreren van data. 

 

 1. Zebra TC21
   
  Zebra TC21

  De zakelijke Zebra TC21 touchcomputer heeft een aantrekkelijk en compact smartphone-ontwerp, en beschikt over veel praktische functies om snel te kunnen werken Daarnaast beschikt de TC21 over WiFI en draait deze op Android 10.

   
 2. Zebra TC8300
   
  Zebra TC8300

  De TC8300 van Zebra heeft veel te bieden, zo beschikt het bijvoorbeeld over een groot 4 inch LCD-scherm met veerkrachtig Corning Gorilla Glass. Door zijn 2,2 GHz processor is deze scanner ook enorm snel, waardoor de productiviteit stijgt.

   
 3. Zebra TC52/57
   
  Zebra TC52/57

  De Zebra TC52/TC57 handscanners beschikken over de vooraf geïnstalleerde SimulScan DNA-toepassing van Zebra. Met één klik kunt u 1D- en 2D-barcodes en Digimarc-codes scannen vanaf labels of smartphones.

   

 

Pasprinters

Pasprinters worden gebruikt om plastic kaarten te kunnen bedrukken. Deze pasjesprinters (of kaartprinters) zijn geschikt voor bijvoorbeeld het bedrukken van klantenkaarten, giftcards, gepersonaliseerde toegangspassen of zakelijke businesscards.  

Deze plastic pasjes kunnen bijvoorbeeld een RFID chip bevatten die kan worden geprogrammeerd met unieke combinatiecodes of waardes. Plastic pasjes met RFID techniek worden onder andere gebruikt voor contactloos inchecken op kantoren, scholen en beveiligde gebouwen. Buiten contactloos inchecken worden deze slimme plastic pasjes ook als gebruikt als betaalmiddel- of loyaltykaart bij stadions, evenementen en op beurzen. Wilt u weten hoe dit in zijn werking gaat, dan kunt u dat hier lezen. 

 

 

 1. Zebra ZC100
   
  Zebra ZC100

  De Zebra ZC100 print kaarten voor werknemers, maar ook lidmaatschapskaarten of naamkaartjes voor bezoekers. Tevens is het de optimale keuze voor veel kaartafdrukuitdagingen. Het drukt enkelzijdige kaarten af.

   
 2. Zebra ZC300
   

  De ZC300 kaartprinter van Zebra kan dubbelzijdige plastic kaarten bedrukken, zelfs met magnetische strips op de achterkant. Door het gebruik van een 'Plug-n-Play' module is deze printer erg gemakkelijk in gebruik.

   
Search engine powered by ElasticSuite