• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Handcomputers (PDA)

Een handcomputer is een draagbare computer met eigen scherm, voorzien van toetsenbord- en/of Touch display, internetverbinding via Wi-Fi en/of 4G en barcode scanner voor dataverzameling.  Een handcomputer wordt ook wel handterminal of PDA genoemd. Handcomputers worden voornamelijk gebruikt voor het uitvoeren van logistieke processen en het registreren van data.

Handcomputers binnen magazijnomgevingen

Door middel van het gebruik van handterminals in een magazijnomgeving samen met specifieke software kan de voorraad gelijk up-to-date gemaakt worden bij het scannen van elke barcode. Bij aanschaf moet nauwlettend bekeken worden wat de omstandigheden zijn waarin gewerkt wordt met de handterminal. Let er bijvoorbeeld op dat de behuizing van de handterminal bescherming biedt tegen vallen en stoten als je in een industriële omgeving werkt.

Adivo beschikt over een uitgebreide selectie handcomputers en PDA’s, geschikt voor de meest veeleisende gebruikers. Houd er binnen een logistieke omgeving altijd rekening mee dat handcomputers bestand zijn tegen water, stof, temperatuurwisselingen en vallen.

Staat de PDA die u zoekt er niet tussen? Gebruik dan onze zoekfunctie en zoek bijvoorbeeld op "naam/merk van de PDA" of "artikelnummer".

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 - 16 van 72 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 - 16 van 72 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Search engine powered by ElasticSuite