• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

Epson TM-T88V

Vanaf € 260,00 € 314,60
 • De beste verkochte bon printer van de hele wereld - nu nog sneller
 • Print 80 en 58 mm brede bonnen en vouchers met een snelheid van 300 mm/sec.
 • Professionele tool voor bon optimalisering (Standaard bijgeleverd)
 • Perfecte kwaliteit logo's printen met perfecte grijs-waarden
 • Alles in de doos: Voeding, USB onboard, test rol, Opbergruimte voor kabels, en meer
 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending
 • Levering in Nederland en België
 • Betalen via iDeal, MisterCash, Creditcard of op rekening (indien goedgekeurd)

De Epson TMT88 bonprinter heeft intussen meer dan vijf miljoen geinstalleerde systemen. De TM-T88 bonprinter van Epson is de meest succesvolle, meest verkochte bonprinter over de gehele wereld. De nieuwste editie TM-T88V bonprinter zet deze trent voort. Met een printsnelheid van meer dan 300 mm/sec. is deze bonprinter meer dan 50% sneller dan de vorige versie bonprinters. De nieuwe TMT-88V bonprinter wordt standaard geleverd met 4 jaar garantie. Hij print met topkwaliteit, namelijk met 180 dpi. Het papier- en stroomverbruik is tot een minimum teruggebracht. Deze wordt geverifieerd in de TM-T88V bonprinter door de Energy Star Certificering - een absolute première in de POS-markt.

Binnen een fractie van een seconde

Deze direct thermische bonprinter maakt bonnen van 56 mm en 80 mm breed in een fractie van een seconde en levert zo een ongeëvenaarde kwaliteit aan het POS-gebied. Logo's, grafieken en afbeeldingen worden afgedrukt in grijstinten, waardoor elke bon een professionele eye-catcher wordt. Dankzij de Automatische snelheid functie worden impopulaire strepen vermeden (alleen bij gebruik van de RS232-interface), terwijl efficentie en low-consuming design van de bonnetjes simpel wordt gehouden dankzij diverse tools: Automatische papier-besparing, een optimizer die de inhoud aanpast zonder een tekengrootte te selecteren en de intelligente logo preprint, die netjes van rand tot rand afdrukt. Op deze manier bespaart u in energie en materiaal

Accessoires

De Epson TMT88V wordt geleverd met diverse accessoires: Testrol, covers voor kabels en knopjes, spacer voor rolletjes van 56 mm breed en een voeding met netsnoer (alleen bij de kit-versies).
Standaard is de TMT88V uitgevoerd met een USB interface. Maar daarnaast kiest u voor een tweede interface, waardoor u altijd kunt overschakelen, mocht dit nodig zijn.

Verbeteringen

Ondanks de enorme betrouwbaarheid van zijn voorganger, de TM-T88IV, is de TM-T88V aanzienlijk verbeterd d.m.v. betere prestaties. Een MCBF van 70 miljoen lijnen, een automatisch snijmes die meer dan 2 miljoen keer kan snijden en een ongeëvenaarde printkop waarmee je gegarandeert 150 km papier kunt printen – al deze functies weerspiegelen de duurzaamheid van de lange vier jaar garantieperiode. Bewezen kenmerken, zoals het eenvoudig verwisselen van de bonrollen d.m.v. het 'Drop-inn systeem', blijven natuurlijk gehandhaafd. Functies en prestaties worden voortdurend verfijnd.

De Epson TM-T88V is de eerste thermische bonprinter welke geverifieerd is door het Energy-Star-Certificaat als energiebesparende kantoorapparatuur. Het energieverbruik is extreem laag in elke operationele status: in stand-by modus is het gebruik minder dan 1 Watt. Epson was over het geheel genomen in staat om energieverbruik te verminderen met 14%!

De snelle, Epson-neutrale stuurprogramma-, installatie- en onderhoud-functies zijn volledig compatibel met de TM-T88IIIen IV. Deze functies controleren de werking en status vna het apparaat en rapporteren het aantal regels bij invoer, bezuinigingen en totale werkingstijd. Met behulp van deze gegevens, informeert de POS software de gebruiker over verschillende functies: Bijv. elke kas-registratie de meeste verkoop heeft, wanneer het apparaat gereinigd moet worden of wanneer het snijmes vervangen moet worden. Dit minimaliseert de onderhoudskosten en vermijdt stilstand. Dankzij de extreme duurzaamheid van deze TM-T88V is deze printer echt een koopje: Uit de totale berekeningen, is deze printer aanzienlijk goedkoper dan andere laag geprijsde bonprinters. Dit, gecombineerd met de hoge compatibiliteit, garandeert niet alleen soepele integratie van het apparaat in bestaande omgevingen zonder aanpassing van de POS-software, maar zorgt met name voor een op lange termijn tevreden klanten. En bent u van plan deze printer te gebruiken in andere EU-landen, dan is dat geen probleem, deze printer kent alle talen.

Meer informatie