• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

Vraag een offerte aan!

Industriele labelprinter voor hardware fabrikanten

Labels printen voor industriële omgevingen

In organisaties waar dagelijks grote hoeveelheden labels geprint moeten worden, is het belangrijk om de keuze te maken voor een geschikte labelprinter. Voor veeleisende gebruikers zijn er industriële labelprinters, die tienduizenden labels per dag uit kunnen printen.

Wat zijn de voordelen van een industriële labelprinter?

Het is niet eenvoudig om de voordelen van de industriële labelprinter te benoemen. Er zijn diverse industriële labelprinters op de markt die allemaal weer hun eigen specificaties hebben en aangepast zijn voor specifieke situaties. Over het algemeen heeft een labelprinter de volgende voordelen;

  • Hoge snelheid labels printen
  • Kunnen 24 uur per dag aan staan
  • Controle op gebruik en slijtage printkop en onderdelen
  • Robuuste of metalen behuizing
  • Labels zijn verkrijgbaar op grote labelrollen

Bovendien zijn er industriële labelprinters die grotendeels stofdicht zijn en gebruikt kunnen worden in productieomgevingen.

Labels lopende band proces

Wat is het verschil tussen een industriële labelprinter en een desktop labelprinter?

Industriële labelprinters zijn zeer robuuste printers, geschikt voor het verwerken van grote hoeveelheden labels per dag met een hoge snelheid. De behuizing is stevig en wordt vaak van metaal gemaakt. Industriële labelprinters moeten 24 uur per dag labels kunnen printen en gebruikt kunnen worden in productieomgevingen.

Een desktop model is geschikt voor enkele honderden etiketten per dag. Dit soort printers wordt vaak gebruikt in een kantoor- of desktopomgeving en gebruikt voor verzendetiketten. Desktop printers kunnen eenvoudig geplaatst worden op elk bureau. Een desktop labelprinter kan tot ongeveer 500 labels 

Buiten industriële labelprinters en desktop labelprinters, kennen we ook de midrange labelprinters. Zoals de naam al suggereert bevinden de specificaties van deze printer zich tussen de desktop printers en industriële labelprinters in.

Meer informatie

Het kiezen van de juiste industriële labelprinter is geen eenvoudige opgave. Er zijn vele types beschikbaar, voor verschillende type labels, afmetingen en aansluitingen. Heeft u een stofdichte labelprinter nodig of moeten de labels aan een bepaalde printkwaliteit voldoen? Allemaal vragen die belangrijk zijn in de uiteindelijke keuze.

Wilt u meer informatie inwinnen over industriële labelprinters of bent u op zoek naar helder advies voor uw specifieke situatie? Neem contact op via 088 011 011 0, onze chat functie op de website of e-mail uw vraag naar [email protected].

Gerelateerde producten

Industriele labelprinter voor hardware fabrikanten

Search engine powered by ElasticSuite