• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Plastic prijskaartjes afdrukken

Plastic prijskaartjes afdrukken

Opvallend, hygiënisch en professioneel. Het gebruik van plastic prijskaartjes in de retail neemt een steeds grotere vlucht. Deze plastic prijskaartjes hebben de grootte van een bankpas, kunnen monochroom of fullcolour bedrukt worden en trekken op positieve wijze de aandacht van het winkelend publiek.

Waarom plastic prijskaartjes?

  • Hygiëne: Vanuit de markt zien we ook dat plastic prijskaartjes veel gebruikt worden op plaatsen waar met voedsel gewerkt wordt. Het werken met plastic prijskaartjes is hygiënischer ten opzichte van de papieren variant. De pasjes zijn gemaakt van PVC en dus volledig afwasbaar. Ook hebben plastic prijskaartjes het grote voordeel dat ze aan de HACCP-eisen voldoen.
  • Communiceer uw belangrijkste actiesTwee voor de prijs van een, of een speciale kortingsactie op de zaterdag? Geen probleem! Een extra aanbieding op de vitrine of toonbank plaatsen? Flexibiliteit ten top. Door de prijskaartjes te combineren met een gewenst design, een keurmerk of logo of aanvullende productinformatie kunt u direct de aandacht van uw klant trekken.
  • Het ziet er professioneel uitBuiten het feit dat plastic prijskaartjes opvallend zijn, ziet het er ook enorm professioneel uit. Geen geschreven briefjes of plaatsing tussen voedsel, waardoor de prijskaartjes verkleuren. Er is bij bepaalde pasjesprinters zelfs de mogelijkheid om dubbelzijdig te printen en dus ook op de achterkant van de prijskaartjes receptuur of extra toelichting van het product voor uw medewerkers te printen.

Voor wie zijn deze prijskaartjes onder andere geschikt?

We krijgen veel vraag vanuit slagerijen, vishandels, ijssalons en bakkerijen voor plastic prijskaartjes. Echter ook voor marktkramen, hotel- en restaurantbuffetten en op festivals zien we de plastic prijskaartjes steeds vaker terugkomen in de communicatie.

Wat heeft u nodig voor het afdrukken van plastic prijskaartjes?

Deze plastic prijskaartjes zijn eenvoudig zelf te creëren. Het enige wat u ervoor nodig hebt is:

  • Een pasjesprinter,
  • printlint,
  • een setje blanco pasjes
  • de juiste software.

In een handomdraai zijn de mooiste prijskaartjes te creëren en uit te printen met de pasjesprinter.

Pasjesprinter

Pasjesprinters worden gebruikt om plastic pasjes af te drukken. Om deze plastic prijskaartjes af te drukken, is een direct-to-card pasjesprinter de beste optie. Deze zijn goedkoper dan de re-transfer pajesprinters en printen met voldoende hoge kwaliteit voor deze toepassing.

Edikio Access door Evolis

Evolis Edikio

Een pasjesprinter die speciaal gemaakt is juist voor deze plastic prijskaartjes is de Edikio reeks van Evolis. Dit zijn uiterst gebruikersvriendelijke pasjesprinters, die afdrukken maken op pasjes vanaf het standaard creditcard formaat. De Edikio reeks heeft meerdere varianten, waarvan de Edikio Access een toegankelijk instapmodel model is (zie bovenstaande afbeelding). 

Deze Edikio Access wordt in een compleet pakket verkocht samen met de Edikio Access software en een aantal prijskaarten. Deze software bevat diverse voorgeprogrammeerde templates, maar uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw design te creëren. Een leuke functionaliteit is de mogelijkheid om een krijtgeschreven look af te drukken op de pasjes, wat een authentiek effect geeft.

Meer informatie

Meer informatie over het aanbod pasjesprinters of het uitprinten van plastic prijskaartjes? Neem telefonisch contact op met Adivo via 088 011 011 0, start een chat op de website of stuur een e-mail naar [email protected].

Gerelateerde producten

Plastic prijskaartjes afdrukken

Search engine powered by ElasticSuite