• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Polsbandjes printen voor festivals of evenementen

Polsbandjes of evenementenbandjes zijn een onmisbaar onderdeel voor veel evenementen. Of het nu gaat om een festival, een conferentie, een beurs of een clubavond; evenementenbandjes bieden een veilige manier om toegang te verlenen. Ook worden polsbandjes gebruikt tijdens evenementen om aan te tonen dat de leeftijd van de drager 18+ is, bijvoorbeeld voor het bestellen van alcohol. 

De kleefsluiting op de meeste evenementenbandjes zorgt ervoor dat de bandjes niet makkelijk uit te wisselen zijn. De bandjes kunnen ook worden voorzien van een persoonlijk etiket, waarmee het evenement nog meer wordt verfraaid. Evenementenbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze aansluiten op ieder thema.

Heeft u ook interesse in de mogelijkheden voor toegangscontrole of het scannen van polsbandjes of entreetickets? Bekijk dan de pagina: toegangscontrole van festivals of evenementen.

Polsbandjes van Zebra

Wij leveren diverse polsbandjes van het merk Zebra. Zebra is de marktleider op het gebied van het printen van labels. Ook hebben zij speciale printers beschikbaar voor het afdrukken van polsbandjes.

Ook heeft Zebra verschillende kleuren beschikbaar en zijn er bandjes beschikbaar die slechts 1 dag gebruikt kunnen worden (Type: Fun) of polsbandjes die geschikt zijn voor meerdere dagen (Type: Splash).

 

Polsbandjes personaliseren

Het kan van belang zijn om een polsbandje nog verder te personaliseren, een individuele barcode of QR code te printen op het bandje in combinatie met een naam of andere gegevens. Denk bijvoorbeeld aan evenementen waar verschillende secties zijn, er gewerkt wordt met vaste plaats of bijvoorbeeld mogelijkheden zijn om VIP services aan te schaffen en op naam te verlenen.

Wilt u uw polsbandjes zelf bedrukken of denkt u aan zeer gepersonaliseerde polsbandjes? Dan heeft Zebra hier ook een speciale polsbandprinter voor.

 

Polsbandjes of evenementenbandjes zelf afdrukken

De Zebra ZD510 labelprinter is specifiek ontworpen voor het afdrukken van polsbandjes. Het is een hele smalle printer, uitermate geschikt voor het afdrukken van smalle, maar perfect scanbare barcodes of QR-codes. De printer is door zijn formaat ook uitstekend geschikt om op locatie ook in te zetten om polsbandjes uit te printen.

De printer is tevens eenvoudig in gebruik. Plaats de polsband-cartridge van Zebra in de printer en start met afdrukken van het design, of de gegevens van uw bezoekers. De Zebra ZD510 herkent automatisch de polsbandmaat en stelt automatisch donkerheid- en snelheidinstellingen in voor optimale afdrukkwaliteit.

In onderstaande video kunt u de mogelijkheden en voordelen van Zebra's ZD510 printer ook bekijken.

 

Meer informatie over het bedrukken van polsbandjes?

Heeft u nog vragen over het bedrukken van polsbandjes of wilt u in grote oplages voor uw evenement polsbandjes aanvragen? Neem dan contact op!

Wij kunnen u adviseren voor het juiste gebruik van de printer of de keuze voor de juiste labels voor uw evenement. Neem contact op via +31 (0)88 011 011 0, onze chat functie op de website of e-mail uw vraag naar [email protected].

Gerelateerde producten

Search engine powered by ElasticSuite