• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Colormetrics C1000 mPOS

SKU: Colormetrics C1000 mPOS

Onbeperkte mobiliteit - dat was het vereiste dat het brandpunt was tijdens de ontwikkeling van de Colormetrics C1000 mPOS. Het resultaat is een flexibel bruikbare, geavanceerde en uiterst gebruiksvriendelijke tablet voor de detailhandel, horeca, magazijnen en verzending.

  • Krachtig mPOS-systeem voor hospitality, retail en logistiek
  • Veelzijdige tablet-pc met een 10 inch IPS multi-touch display
  • Optioneel: dockingstation en uitbreidingsdeksel voor nog meer flexibiliteit
  • Betrouwbare draadloze communicatie via WLAN, Bluetooth, evenals NFC of 4G (LTE)
  • Ondersteunt Windows en Android

Colormetrics C1000 mPOS, USB, Bluetooth, Wi-Fi, Webcam, Projected Capacitive, Besturingssysteem , Kleur zwart, Incl. voeding en accu

Vanaf € 608,00 € 735,68
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Levering in Nederland en België
  • Betalen via iDeal, MisterCash, Creditcard of op rekening (indien goedgekeurd)

Toch is de C1000 mPOS niet beperkt tot mobiel gebruik. Samen met het optionele dockingstation gebruikt u het ook op een stationaire manier, bijvoorbeeld aan de kassa of als een magazijncomputer. Het voordeel van deze optie: als u een mobiele pc nodig hebt voor bepaalde toepassingen, verwijdert u eenvoudig de tablet uit het dokstation.

Windows of Android

De C1000 mPOS ondersteunt Windows- en Android-besturingssystemen en communiceert voor gegevensoverdracht naar het netwerk of de cloud via WLAN (802.11 b / g / n), Bluetooth 4.0 en optioneel NFC. Om het buiten het bedrijf of magazijn te gebruiken, is er ook een optionele 4G (LTE) -module beschikbaar, plus de tablet met GPS. Vergroot zo nodig het geheugen met een Micro-SD-kaart tot 128 GB. De monitor geeft schitterende kleuren weer in een resolutie van 1.280 x 800 pixels en een helderheid van 350 Nits.

Eenvoudig uit te breiden

Om de toepassingsgebieden van de C1000 mPOS uit te breiden, hebt u ook de mogelijkheid om het uitbreidingsdeksel uit te breiden. Deze praktische case beschermt niet alleen de stabiliteit van de tablet, maar is ook verkrijgbaar met verschillende vooraf geïnstalleerde accessoire-apparaten, bijvoorbeeld een magneetstrip en smartcardlezer, barcodescanner, NFC of 4G-module. Het is dus niet nodig afzonderlijke randapparatuur te kopen en aan te sluiten, en de gebruiker blijft onbeperkte bewegingsvrijheid genieten. Met een extra batterij (6.800 mAh) verlengt u de gebruikstijd per lading tot bijna het dubbele.


Interfaces

Er zijn verschillende interfaces beschikbaar voor verbinding met externe apparaten, zoals printers en hoofdtelefoons. De tablet zelf is uitgerust met een Micro USB, een Micro SD en een audiopoort van 3,5 mm. Het dockingstation beschikt ook over een HDMI, een Ethernet, twee USB 2.0 en een geldladepoort. Er is een optionele interface-uitbreiding, waarbij u kunt kiezen uit verschillende combinaties van 12V of 24V gevoede USB, RS232 en een microfoonpoort. Hiermee kunt u het complete systeem eenvoudig aanpassen aan individuele vereisten.

Meer informatie

Alle modellen

Product naam Voorraad SKU Prijs
Colormetrics C1000 mPOS, USB, BT, WLAN, Android, zwart 23 C1000 MPOS-AR
€ 650,00 € 786,50
KIES
Colormetrics C1000 mPOS, USB, BT, WLAN, Android, zwart 32 C1000 MPOS-A
€ 608,00 € 735,68
KIES
Search engine powered by ElasticSuite