• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

Vraag een offerte aan!

 

Duurzaam uw POS en IT apparatuur recyclen?

Heeft u nog oude labelprinters, barcodescanners, kassasystemen of andere IT apparatuur die vervangen moet worden of ergens in een hoek van uw kantoor ligt te verstoffen? Vraag aan ons na wat deze apparatuur nog oplevert of naar de kosten van milieubewust recyclen.

Door een samenwerking met Solid Circle bieden wij als Adivo onze klanten de mogelijkheid om oude POS & Auto-ID producten verantwoord te verwerken of onze partner Solid Circle een bod te laten doen op uw verouderde of overbodige apparatuur.

Recycling…

Zakelijk worden dagelijks diverse POS, Auto-ID en andere IT apparatuur gebruikt. Tevens in winkel of magazijnomgevingen zien we ook vaak dozen met verouderde kassasystemen, schermen of volle kratten met defecte barcodescanners.

Deze apparatuur heeft niet allemaal een tweede leven, maar verdient het wel om op de juiste manier verwerkt te worden. Met de juiste manier doelen we op veiligheid en duurzaamheid. Veilig, zodat harde schijven of andere apparatuur geen bedrijfsdata meer bevat en duurzaam, zodat voldaan wordt aan alle wet- en regelgeving die ondernemingen wordt opgelegd.

…en opbrengst

Uiteraard heeft uw oude apparatuur ook nog wel een bepaalde waarde. Nadat u een inventarisatie heeft gemaakt van uw oude POS & Auto-ID producten kunt u een aanvraag doen en een bod tegemoet zien. U ontvangt een transparant aanbod voor uw apparatuur.

Als het aanbod interessant genoeg is kan er een ophaalopdracht ingepland worden en uw producten opgehaald worden. Zoals u wellicht ook begrijpt kan er niet voor kleine volumes (10 stuks of minder) producten een ophaalopdracht ingeschoten worden, dit heeft uiteraard ook te maken met de gereden kilometers en de belasting voor het milieu.

Over Solid Circle

SolidCircle bestaat al meer dan 20 jaar en zorgt voor een veilige en verantwoordelijke manier van recycling van IT – apparatuur.

Bij Solid Circle ontvangt u een totaaloplossing. Solid Circle zorgt voor een gemakkelijke en veilige afvoer van verouderde en overtollige IT-apparatuur met zo min mogelijk waste en een zo hoog mogelijke opbrengst. Zo kunt u altijd vooruit blijven kijken. Onze belangrijkste pijlers zijn complete ontzorging, zekerheid, betrouwbaarheid én een persoonlijke aanpak.

Interesse?

Heeft u oude POS & Auto-ID producten en wilt u dat wij een bod doen of heeft u vragen over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in of vraag een van onze sales adviseurs na de mogelijkheden via 088-0110110 of [email protected].

Download aanvraagformulier

Download hier het aanvraagformulier in excel, waar u kunt aangeven welke (POS) hardware u gerycled wilt hebben inclusief een eerlijke waardebepaling. Deze kunt u naar [email protected] doorsturen, inclusief uw contactgegevens. Binnen 2 werkdagen verwachten we u een reactie te kunnen geven.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Search engine powered by ElasticSuite