• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Colormetrics V1200

SKU: Colormetrics V1200

De tijd is rijp voor een verandering in de POS - en de V1200 is de boodschapper van deze verandering. Het verticaal opgebouwde alles-in-één kassasysteem is de ideale realisatie van wat gebruikers zoeken en wat technisch mogelijk is. Kortom, het is een kassasysteem dat zowel werknemers als kopers bevalt.

Op het eerste gezicht ziet u de unieke, verticale constructie van de V1200. Het is tevreden met een compacte voetafdruk en maakt indruk met zijn slanke, elegante ontwerp. De 12,1-inch monitor bovenop de standaard is gevoelig voor aanraking en wordt (afhankelijk van de behoefte) geleverd in een resistieve of capacitieve variant. Resistief betekent dat het oppervlak reageert op aanraking, zodat het systeem wordt bediend met vingers (zelfs met handschoenen aan), of met een pen of stylus. De capacitieve variant daarentegen reageert op veranderingen in het elektronische veld die worden gegenereerd wanneer een vinger het scherm nadert - een technologie die zich vooral heeft gevestigd in de sectoren smartphones en tablets.

Vanaf € 980,00 € 1.185,80
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Levering in Nederland en België
  • Betalen via iDeal, MisterCash, Creditcard of op rekening (indien goedgekeurd)

Met een resolutie van 1.024 x 768 pixels geeft de V1200 optimaal alle inhoud weer, voor een duidelijke leesbaarheid en een hoge kleurenhelderheid. Bovendien is er de intense helderheid van een fenomenale 500 nits. Daarom is alles op het scherm gemakkelijk herkenbaar, zelfs in ongunstige omstandigheden - zoals in de volle zon of onder elektrische verlichting. Dankzij een geïntegreerde Intel HD grafische chip kan het kassasysteem ook veeleisende grafische programma's verwerken.

Het maakt niet uit welke afzonderlijke toepassing ter plaatse nodig is, met zijn 2 GHz Intel Celeron J1900 Quad-Core-processor, de V1200 biedt in elk geval voldoende rekenkracht. Bovendien heeft het 4 GB DDR3L RAM, dat indien nodig tot twee keer zoveel kan worden uitgebreid. En voor het opslaan van product- en transactiegegevens vertrouwen gebruikers op een harde schijf van 500 GB. Optioneel is de V1200 ook uitgerust met SSD-geheugen. Wat de V1200 niet heeft, is mechanische ventilatie en de bijbehorende bewegende delen: dat betekent minder slijtage en geen lawaai.

Het kassasysteem biedt zijn gebruikers ook royaal interfaces. Geschikte interfaces zijn beschikbaar voor aansluiting op Ethernet of voor het aansluiten van een kassalade, evenals een VGA-poort voor extra schermen. De V1200 is uitgerust met 6 USB-slots, waarvan er twee aan de rechterkant zijn, voor snelle toegang. Er zijn ook 3 seriële / COM-interfaces, dus er zijn meer dan voldoende poorten beschikbaar, zelfs voor een groot aantal randapparatuur.

Het assortiment accessoires van de V1200 is vrij breed gedefinieerd: naast barcodescanners en magneetstriplezers, kunt u ook klantendisplays aansluiten op klanten om prijzen, artikelnummers en andere details over de aankoop te presenteren, met behulp van 2 x 20 tekens. Een dergelijke weergave is zelfs geschikt voor groeten of seizoensgebonden felicitaties. Als u nog een stap verder wilt gaan, kiest u voor een volwaardige klantmonitor - ideaal voor kortingen en andere promoties. Een kelnersslot en RFID-lezer completeren het brede scala aan accessoires. Op deze manier passen gebruikers de V1200 in alle opzichten aan het toepassingsgebied aan. Colormetrics legt immers veel nadruk op aanpassingspotentieel.

Meer informatie

Alle modellen

Product naam Voorraad SKU Prijs
Colormetrics V1200, 30,7cm (12,1''), fanless 20 V1200
€ 980,00 € 1.185,80
KIES
Colormetrics V1200, 30,7cm (12,1''), Projected Capacitive, fanless 4 V1200P
€ 1.044,00 € 1.263,24
KIES
Search engine powered by ElasticSuite