• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Colormetrics V1506

SKU: Colormetrics V1506

De V1506 van Colormetrics is het antwoord op de vraag op de POS, hoe POS-systemen moeten worden ontworpen: het verticaal gebouwde alles-in-één-model met een aanraakscherm is de optimale combinatie van gebruiksvriendelijkheid, solide prestaties en moderne technologie. Het resultaat: een betrouwbaar kassasysteem met een attractief ontwerp.

De hardware van de V1506 bevindt zich binnenin, waardoor het kassasysteem een ​​strak, licht visueel uiterlijk krijgt. Wat betreft de bediening heeft u de keuze tussen twee verschillende touch-technologieën: resistieve of capacitieve touch. Welke u ook kiest, u ontvangt een kassasysteem met een open frame, elegant oppervlak. 

Niet op voorraad / Belchat of mail voor levertijd
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Levering in Nederland en België
  • Betalen via iDeal, MisterCash, Creditcard of op rekening (indien goedgekeurd)

Met een schermgrootte van 15,6 inch (39,6 cm) en een resolutie van 1,366 x 768 pixels heeft de V1506 meer dan voldoende ruimte voor werkgerelateerde toepassingen, een zeer gedetailleerde productpresentatie, uitgebreide prijslijsten en meer. Dankzij de interne Intel HD grafische chip is het zelfs mogelijk om complexe grafische elementen te implementeren. De Intel Celeron J1900 2 GHz Quad-Core processor en volledige 4 GB DDR3 RAM (uitbreidbaar tot 8 GB) bieden de V1506 veel verwerkingskracht.

Bovendien beschikt het POS-systeem over minimaal 500 GB HDD-geheugen voor het opslaan van transactiegegevens, prijzen, afbeeldingen, kortingsinformatie, enz. Indien nodig breidt u ook het SSD-geheugen uit, dat werkt zonder bewegende delen, waardoor het beter bestand is tegen storingen en slijtage. Natuurlijk is er ook een Ethernet-poort voor aansluiting op het netwerk, evenals een 12V- of 24V-interface voor geldladen. Geen POS is compleet zonder een selectie van accessoires, dus de V1506 wordt geleverd met 3 seriële / COM-poorten, 5 USB 2.0- en 1 USB 3.0-slots.

Meer informatie
Search engine powered by ElasticSuite