• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Elo 1291L

SKU: Elo 1291L

Het Elo 1291L 12-inch open frame touchscreen-display biedt een industriële oplossing die kosteneffectief is voor OEM's en systeemintegratoren die een betrouwbaar product voor hun klanten nodig hebben. Ontworpen met betrouwbaarheid vanaf het begin, leveren de open frames van Elo een uitstekende beeldhelderheid en lichttransmissie met een stabiele, driftvrije werking voor nauwkeurige aanrakingsreacties.

  • 12.1 inch diagonaal, Active matrix TFT LCD (LED)
  • Bewezen open-frame touchmonitors met een elegant ontwerp
  • Ideaal voor infopunten, kiosksystemen, zelfbediening, beurzen en in de detailhandel
  • Snelle integratie: per achterwandmontage, voor integratie of rekmontage
  • Toonaangevende touchtechnologieën: PCAP of IntelliTouch SAW

Touch monitor (open-frame, 4:3), 30,7cm (12,1''), 800x600 pixels, 25ms, contrast: 1500:1, VGA, display-poort, HDMI, touch interface: USB, RS-232, incl.: kabel (USB, VGA, HDMI), apart bestellen, voeding

Vanaf € 573,00 € 693,33
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Levering in Nederland en België
  • Betalen via iDeal, MisterCash, Creditcard of op rekening (indien goedgekeurd)

Het Elo 1291L 12-inch open frame touchscreen-display biedt een industriële oplossing die kosteneffectief is voor OEM's en systeemintegratoren die een betrouwbaar product voor hun klanten nodig hebben. Ontworpen met betrouwbaarheid vanaf het begin, leveren de open frames van Elo een uitstekende beeldhelderheid en lichttransmissie met een stabiele, driftvrije werking voor nauwkeurige aanrakingsreacties. De productlijn uit de 90-serie is verkrijgbaar in een breed scala aan formaten, touchtechnologieën en helderheid, en biedt de veelzijdigheid die nodig is voor commerciële kiosktoepassingen, van zelfbediening en gaming tot industriële automatisering en gezondheidszorg.

Met EloView® en de Backpack (apart bestellen) is het beheren van kiosken EENVOUDIG! De Elo Backpack is een door Android aangedreven computer die in staat is om Elo-touchscreens om te vormen tot een betaalbaar, schaalbaar mediaplatform met één architectuur. Met zijn vereenvoudigde mogelijkheden voor het leveren van inhoud en beheer op afstand via het EloView-portaal, biedt de Backpack een energiezuinige, solid-state, ventilatorloze computeroplossing met de mogelijkheid om implementaties te vereenvoudigen en kiosken op afstand te beheren, out-of-the-box .

Onze TouchPro® PCAP-technologie ondersteunt touch thru functionaliteit voor installaties die een frontlaag van glas vereisen met diktes tot 6 mm of oplossingen die specifieke IP-classificaties vereisen. Of u nu een inbouwdisplay nodig heeft of eentje die dat is volledig omsloten achter een dekglas, onze robuuste PCAP Open Frames zijn speciaal gebouwd voor duurzaamheid in verschillende toepassingen en omgevingen: van zelfbedieningskiosken tot veelgebruikte gaming kasten voor zware industriële machines.

Meer informatie

Alle modellen

Product naam Voorraad SKU Prijs
Elo 1291L rev. B, 30,7cm (12,1 inch), Intellitouch, incl. kabel (USB, VGA, HDMI), apart bestellen: voeding 13 E329452
€ 573,00 € 693,33
KIES
Search engine powered by ElasticSuite