• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Elo 1990L

SKU: Elo 1990L

Vervanger voor de 1930L en 1937L. De Elo Touch Solutions 90 Series touchmonitors zijn als speciale open frame variant zeer geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, bijv. voor de integratie in infopunten, kiosk systemen of voor self-service-systemen.

  • Bewezen open-frame touchmonitor met een elegant ontwerp
  • Ideaal voor infopunten, kiosksystemen, zelfbediening, beurzen en in de detailhandel
  • Snelle integratie: per achterwandmontage, voor integratie of rekmontage
  • Toonaangevende touch-technologieën: PCAP of IntelliTouch SAW

Touch monitor (open-frame, 5:4), 48.3 cm (19''), 1280x1024 pixels, 5ms, contrast: 1000:1, VGA, display-poort, HDMI, touch interface: USB, incl.: kabel (USB, VGA, HDMI), apart bestellen: voeding

 

Vanaf € 457,00 € 552,97
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Levering in Nederland en België
  • Betalen via iDeal, MisterCash, Creditcard of op rekening (indien goedgekeurd)

Vervanger voor de 1930L en 1937L. De Elo Touch Solutions 90 Series touchmonitors zijn als speciale open frame variant zeer geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, bijv. voor de integratie in infopunten, kiosk systemen of voor self-service-systemen.

De energiebesparende monitoren zijn ontworpen voor een lange levensduur. Hiervoor gaat ze door uitgebreide kwaliteitscontroles, zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ze voorzien van een robuust glazen touch-oppervlakte.

De Elo 1990L is verkrijgbaar met 2 van wereldwijd toonaangevende touchtechnologieën: IntelliTouch voor een uitstekende presentatie of innovatieve robuuste PCAP 2GS (dubbele beglazing) touch-technologie. Zoals u ziet, Elo bestrijkt bijna elk gebied voor touch-toepassingen - of het nu voor eenvoudige navigatie-toepassingen is of voor zeer complexe multi-player games met maximaal 10 touch points.

Alle modellen van de 90-serie zijn uitgerust met een extra licht, maar toch energiezuinig LED-paneel. Dit houdt de touchmonitors beduidend kleiner en eleganter dan de vorige modellen, terwijl ze tegelijkertijd een langere levensduur hebben. De voorzijde is nog steeds beschermd tegen het binnendringen van stof, vuil en vloeistoffen. Bovendien hebben alle modellen ten minste een VGA, DisplayPort, USB-B voor touch en RJ45 voor aansluiting van een praktische OSD afstandsbediening.

Alle modellen beschikken over een grote kijkhoek, heldere presentatie, een hoog contrast en een hoge resolutie tot 1080p voor een optimale gebruikerservaring. Dankzij de grote kijkhoek blijft het beeld altijd binnen het zichtbare gebied.

Of u de 90 serie nu wilt bevestigen in/aan de wand, in meubels, aan het plafond, in/op de vloer, verticaal of horizontaal - diverse montagemogelijkheden maken integratie in de meest uiteenlopende toepassingen eenvoudig. De 90-serie is volledig compatibel met alle modellen van de laatste generatie. Terwijl alle modellen in deze serie zijn gemaakt van hoogwaardige componenten, in geval van een defect, beveiligt Elo uw investering met een wereldwijde garantie van 3 jaar.

Meer informatie

Alle modellen

Product naam Voorraad SKU Prijs
Elo 1990L rev. B, 48.3 cm (19 inch), Projected Capacitive, incl. kabel (USB, VGA, HDMI), apart bestellen: voeding 12 E330817
€ 494,00 € 597,74
KIES
Elo 1990L rev. B, 48.3 cm (19 inch), Intellitouch, incl. kabel (USB, VGA, HDMI), apart bestellen: voeding 111 E328497
€ 457,00 € 552,97
KIES
Search engine powered by ElasticSuite