• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Elo 4602L

SKU: Elo 4602L

Voeg interactiviteit toe aan elke omgeving met Elo's 4602L 46-inch touchscreen-display. Met een briljant en responsief interactief canvas voor het benutten van een verscheidenheid aan inhoud, is het professionele grootformaat display zeer geschikt voor het creëren van boeiende ervaringen.

  • LCD-touchscreen van 117 cm (46 inch)
  • Optionele geïntegreerde high-end pc-module met maximaal 4,0 GHz
  • Elegant en zeer slank ontwerp door naadloos glasoppervlak (bij Projected Capacitive) en stalen behuizing
  • Robuuste geprojecteerde capacitive of infrarood touch-technologieën voor multi-touch gebruik
  • VESA-wandmontage-installatie of optionele standaard voor gebruik op een desktop
Niet op voorraad / Belchat of mail voor levertijd
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Levering in Nederland en België
  • Betalen via iDeal, MisterCash, Creditcard of op rekening (indien goedgekeurd)

Voeg interactiviteit toe aan elke omgeving met Elo's 4602L 46-inch touchscreen-display. Met een briljant en responsief interactief canvas voor het benutten van een verscheidenheid aan inhoud, is het professionele grootformaat display zeer geschikt voor het creëren van boeiende ervaringen. Van eindeloze gangpaden en merkervaringen tot het vinden van wegen en samenwerking, Elo's touchscreen-displays van 10 tot 70 inch bieden alles wat je nodig hebt in een slank, strak ontwerp en zijn gebouwd om de ontberingen van continu openbaar gebruik te weerstaan.

Niet alleen vereisen omgevingen met veel verkeer interactie, maar ook vergaderruimten en klaslokalen.
Ze introduceren verbeterde samenwerkingsmogelijkheden tussen de instructeur en hun publiek, waardoor concepten en
innovatie die verder gaat dan wat een whiteboard en uitwisbare marker ooit deden.

De 4602L is verkrijgbaar met twee touchtechnologie-opties. Beide maken 10+ aanraking mogelijk voor interactie met meerdere gebruikers met snelle en gevoelige reacties.
TouchPro® PCAP biedt helder anti-wrijvingsglas van rand tot rand met touch-through-prestaties. Infrarood (IR) biedt eenvoudige schaalbaarheid naar grotere formaten met een extra beschermingsniveau tegen krassen.

Vergroot het potentieel van uw touchscreens door een EMV-lezer, NFC / RFID, MSR, barcodelezer of een van onze vele andere accessoires toe te voegen. Met het Elo Edge Connect-systeem worden accessoires vlak aan de rand van het touchscreen / display bevestigd voor een strak ontwerp en uitgebreide functionaliteit. Op de 4602L touchscreen-monitor kunt u eenvoudig elke combinatie van maximaal vier Edge Connect-producten toevoegen - de configuratie is aan u en kan op elk moment eenvoudig worden gewijzigd.

Met krachtige CPU-opties voor Android of Windows OS maakt Elo een naadloze end-to-end-oplossing van één fabrikant mogelijk voor interactieve ervaringen.
Speciaal gebouwd voor compatibiliteit en lange levenscycli, creëren de rekenmodules en touchscreen-systemen een van de meest robuuste en betrouwbare oplossingen op elk platform.

De Elo backpack is een door Android aangedreven computer die in staat is om Elo-touchscreens om te vormen tot een betaalbaar, schaalbaar mediaplatform met één architectuur. Met zijn vereenvoudigde mogelijkheden voor het leveren van inhoud en beheer op afstand via het EloView®-portaal, biedt de Backpack een energiezuinige, solid-state, fanless computeroplossing die werkt met de mogelijkheid om implementaties te vereenvoudigen en kiosken op afstand te beheren.

Meer informatie
Search engine powered by ElasticSuite