• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Elo 6553L

SKU: Elo 6553L

Of je nu op zoek bent naar een interactieve display voor een warenhuis, restaurant of bedrijf omgeving, biedt Elo's 6553L de flexibiliteit voor een verscheidenheid aan toepassingen.

  • 164cm (64,6 inch) diagonaal, Active matrix TFT LCD (LED)
  • Keuze uit PCAP (Projected Capacitive) of Infrared touch technologie
  • Resolutie 3840 x 2160
  • Robuuste geprojecteerde capacitive en infrarood touchtechnologieën voor multi-touch gebruik
  • PCAP: 40 Touch, Infrared: 20 Touch

 

Vanaf € 2.703,00 € 3.270,63
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Levering in Nederland en België
  • Betalen via iDeal, MisterCash, Creditcard of op rekening (indien goedgekeurd)

Het 65-inch 4K-touchscreen van Elo voegt interactiviteit toe aan elke omgeving. Perfect voor alles, van eindeloze gangpaden en merkervaringen tot samenwerkingsvergaderingen, conferenties en whiteboards, de 6553L biedt een gestroomlijnd, slank ontwerp dat is gebouwd om de ontberingen van continu commercieel gebruik te weerstaan. Verander het scherm eenvoudig in een krachtige, 65-inch, alles-in-één, levensgrote tablet door een Elo-computermodule toe te voegen. Verkrijgbaar met PCAP (met antireflectie of helder glas met antifrictie) of infrarood (met antireflectie) touch-technologieën, het professionele, grootformaat display kan gemakkelijk in elke omgeving worden geïntegreerd.

Of je nu op zoek bent naar een interactieve display voor een warenhuis, restaurant of bedrijf omgeving, biedt Elo's 6553L de flexibiliteit voor een verscheidenheid aan toepassingen. Ontdek hoe de 6553L ondersteunt zowel installaties voor samenwerking als interactieve bewegwijzering.

De gebruiksvriendelijke software voor annotatie en whiteboards biedt bedrijfsomgevingen een volledige reeks functies - van schrijven en tekenen voor meerdere gebruikers tot handschriftherkenning, grafische invoer en volledige multimedia-integratie en vastleggen, de 5553L heeft de duurzaamheid die uw omgeving vereist. Kies tussen een stylus of uw vinger en begin met samenwerken.

Ontworpen voor conferentie- en huddle rooms, levert de Conference Camera Full HD-video met brede kijkhoeken, een verstelbare schuifregelaar en 30 ° kanteling die zowel verticale als horizontale aanpassing ondersteunt. Kies of u hem aan de bovenkant of aan de zijkant van uw interactieve display wilt monteren, bevestig hem, richt de camera en u bent klaar om uw vergadering te starten.

De Conference Camera is compatibel met alle belangrijke webconferentietoepassingen, waaronder Microsoft Teams, Zoom, Cisco Webex, GoToMeeting en BlueJeans.

DisplayNote Montage maakt draadloos delen van inhoud vanaf elk apparaat op uw Elo-touchscreen mogelijk zonder rommelige kabels of tijdrovende verbindingsproblemen. Deze draadloze BYOD-software (Bring Your Own Device) helpt teams en informatie in realtime met elkaar te verbinden om snellere, betrouwbaardere besluitvorming en samenwerking mogelijk te maken.

De computermodule van commerciële kwaliteit transformeert het touchscreen van Elo in een krachtig, alles-in-één, aanraakcomputerplatform dat compatibel is met de meeste servers voor contentbeheer. Met Intel® Core ™ 7e generatie CPU's en verbeterde grafische engine maken de ECMG4's installatie en onderhoud op locatie eenvoudig zonder dat externe kabels nodig zijn.

De Elo Backpack® is een door Android aangedreven computer die in staat is om Elo-touchscreens om te vormen tot een betaalbaar, schaalbaar mediaplatform met één architectuur. Met zijn vereenvoudigde mogelijkheden voor het leveren van inhoud en beheer op afstand via het EloView®-portaal, biedt de Backpack een energiezuinige, solid-state, ventilatorloze computeroplossing met de mogelijkheid om implementaties te vereenvoudigen en kiosken op afstand te beheren. doos.

Meer informatie

Alle modellen

Product naam Voorraad SKU Prijs
Elo 6553L, 164cm (64,6''), Projected Capacitive, 4K, zwart, incl. kabel (USB, HDMI), EU voeding en stylus pen 0 E215435
€ 3.665,00 € 4.434,65
KIES
Elo 6553L, 164cm (64,6''), Projected Capacitive, Clear glass met anti-friction, 4K, zwart, incl. kabel (USB, HDMI) en EU voeding 0 E914767
€ 3.717,00 € 4.497,57
KIES
Elo 6553L, 164cm (64,6''), infrared, 4K, zwart, incl. kabel (USB, HDMI), EU voeding en stylus pen 0 E215638
€ 2.703,00 € 3.270,63
KIES
Search engine powered by ElasticSuite