• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Besparen op uw kassabonnen

Besparen op uw kassabonnen

Met de bonprinters van Star kunt u tot gemiddeld 80% besparen op het afdrukken van kassabonnen voor uw klanten. Star biedt diverse mogelijkheden aan, zoals uw klanten te laten kiezen om een bonnetje digitaal te ontvangen, de relgelafstand/witruimte van kassabonnen significant te verkleinen of Star’s nieuwe “Micro Receipt” oplossing te gebruiken.

Bekijk hieronder de mogelijkheden die Star aanbiedt.

Digitale bonnen verzenden naar de klant

In deze digitale tijd beginnen klanten lange papieren bonnen steeds minder te accepteren. Het is geen geheim dat lange papieren bonnen onaangenaam en ongemakkelijk kunnen zijn voor het winkelend publiek. Steeds vaker willen klanten een e-mailbevestiging ontvangen in plaats van de standaard papieren bon. Het enige probleem met e-mailbevestigingen is dat ze niet anoniem zijn. Dit kan ongewenst zijn voor uw klanten en veel tegenwerking oproepen.

Star heeft hiervoor een online cloud service bedacht. Het enige wat u nodig heeft om deze gratis cloud service te proberen is een bonprinter van Star die is verbonden is met het internet en een geregistreerd account op www.StarCloudServices.com.

Het werkt supereenvoudig. Alle transacties worden naar de cloud gestuurd en kunnen worden opgehaald met een QR-Code met behulp van de AllReceipts ™ App. Met beperkte instelkosten en zonder de persoonlijke e-mail- of telefoongegevens van uw klant te nemen, kunt u:

  • Promotionele afbeeldingen naar de telefoon van uw klant sturen
  • Stuur o.a. kassabonnen inclusief logo en coupons naar de telefoon van uw klant

Star biedt ook integraties aan in combinatie met uw loyaliteits- en klantenkaartprogramma's.

Witruimte verwijderen en regelafstand verkleinen

Niet iedereen zit echter te wachten op een digitale bon. Sterker nog, niet in alle winkels is dit even eenvoudig te implementeren.  Voor deze situaties heeft Star de mogelijkheid om standaard de regelafstand van bonnetjes te verkleinen en witruimte te verwijderen. Op deze manier kunt u alsnog besparen op uw kassabonnen en heeft uw klant ook een meer handzamere kassabon. Hiermee bespaart u in uw portemonnee, maar denkt u ook aan het milieu.

De Star TSP100 heeft speciale ECO futurePRNT tools, die de witruime aan de boven- en onderzijde van de bonnen verwijderen. Star heeft deze speciale techniek ontwikkeld om de boven marge van kassabonnen tot 3mm te reduceren.

Een andere mogelijkheid om te besparen om uw kassabonnen, is het wijzigen van de regelafstand. Veel kassabonnen hebben standaard een zeer ruime regelafstand. Door de regelafstand in de ECO futurePRNT software aan te passen kunnen kassabonnen van 80mm al snel een papierbesparing van 25% realiseren (zie onderstaande afbeelding). Ook kan het formaat gewijzigd worden voor een 58mm bonrol.

Bekijk hier meer informatie over Star ECO futurePRNT.

Mogelijkheid om geen kassabon af te drukken

Een van de opties van het gebruik van de Star futurePRNT software is dat uw kassière een opdrachtprompt op de kassa ontvangt voor het afdrukken van een bon. Op dat moment kan ze aan de klant vragen of de klant een kassabon wenst. Als de klant geen kassabon wenst te ontvangen kan ze ervoor kiezen om het afdrukken van de kassabon te annuleren. Dit is perfecte functionaliteit voor bijvoorbeeld kiosks, fastfoodrestaurants of bakkerijen.

Micro Receipt van Star

Diverse Star bonprinters, zoals de Star MPOP, de mC-Print2 en de mC-Print3 Serie hebben de mogelijkheid om QR codes af te drukken. Star noemt deze functionaliteit “Micro Receipt”. Deze code bevat een volledige, gedetailleerde en digitale versie van de kassabon. Dit is een milieuvriendelijk en eenvoudig alternatief voor het aanbieden van lange papieren bonnen. Net zoals bij de digitale bon is alles wat u hiervoor nodig heeft een van de hierboven genoemde Star bonprinters, internetverbinding en een geregistreerd account op de cloud service van Star.

Deze QR Codes kunnen worden ingelezen wanneer klanten een foto maken met de mobiele telefoon. Nadat de foto ingelezen is, gaat de QR code naar een unieke URL, waar de kassabon in te zien is door uw klanten. Tevens is dit een besparing op bonrollen en een extra service naar uw klant toe. Uw klant kan de kassabonnen direct opslaan en op een later tijdstip inzien.

Acties of coupons toevoegen aan de digitale bon

Door het gebruik van de Micro Receipt functionaliteit kunt u tevens meer informatie op het digitale ontvangstbewijs opnemen. Naast de transactie-informatie, kunt u het digitale ontvangstbewijs ook gebruiken voor coupons, promoties en algemene voorwaarden.  

Meer informatie?

Heeft u vragen over het besparen op kassabonnen of de verschillende Star bonprinters? Neem dan contact op met Adivo via [email protected], telefonisch via 088 011 011 0, de chat op de website of via Facebook/WhatsApp.

 

Search engine powered by ElasticSuite