• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

Vraag een offerte aan!

Review: Zebra TC52/TC57

Review: Zebra TC52/TC57

De Zebra TC52 en TC57 zijn vooral gebouwd om ook te gebruiken buiten de werkplek. Deze robuuste PDA’s kunnen meegenomen worden en worden vooral gebruikt in de transport- logistieke en industriële markt. Lees hier onze gedachten over deze PDA’s.

De Zebra TC52 en TC57 zijn de grote broers van de TC21 en TC26, modellen die vaak gebruikt worden in magazijnomgevingen, maar mede door de tekorten in 2021 en momenteel in 2022 ook nog, van tijd tot tijd lastig te verkrijgen zijn.

Omdat de verkrijgbaarheid van deze TC21 en TC26 terug liep kwamen de meer robuustere modellen, met dezelfde mogelijkheden, zoals deze TC51 en TC57 steeds vaker voorbij als klanten op zoek waren naar een PDA met dezelfde mogelijkheden en krachtige scanengine.

 

De mogelijkheden van de Zebra TC57 op een rij

De Zebra TC57 werkt op Android 8.1 en is  aanbevolen om te gebruiken met Android Enterprise. De TC57 heeft heeft een 5 inch HD scherm van Corning Gorilla Glass, wat ervoor zorgt dat het scherm krasvrij blijft (bij normaal gebruik). Het scherm kan bediend worden met handschoenen en is te lezen in het zonlicht (dus buiten). De PDA heeft IP65 bescherming en is dus bestand tegen stof- en is spatwaterdicht.

De Zebra TC57 is bestand tegen vallen vanaf 1.2 meter en heeft een 2D imager (SE4710 imager) met een omnidirectionele scanner. Hiermee kunt u vanuit elke hoek scannen. Ook is het met Zebra’s “Simulscan software” mogelijk meerdere barcodes tegelijk te scannen met de TC57, een functionaliteit die in zware productieomgevingen nog wel een benodigd is.

 

Met de standaard batterij (4150 mAh) bent u overigens verzekerd van 14 uur batterijduur. In de hot Swap-modus is het verwisselen van batterijen snel en eenvoudig - het is niet nodig om het apparaat uit te schakelen of actieve apps te sluiten. En met snel opladen zijn de batterijen in recordtijd volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

De Zebra TC57 heeft camera’s op voor en achterzijde. Met Wi-Fi, NFC, Bluetooth en 4G heeft de Zebra TC57 ook alle connectiviteitsmogelijkheden die u verlangt van een moderne en robuuste PDA. Dit verschilt met de TC52. Hieronder leggen we de verschillen tussen beide modellen even uit.

Verschillen tussen de TC52 en de TC57

De Zebra TC52 heeft dezelfde mogelijkheden is Wi-Fi only, en heeft dus geen 4G of LTE. In de praktijk zal een TC52 dus meer in het magazijn gebruikt worden, terwijl de TC57 ook onderweg of buiten het Wi-Fi netwerk gebruikt worden. Ook heeft de TC57 echte GPS, wat de TC57 geschikt maakt voor vervoerders van pakketjes, vrachtwagenchauffeurs of landmeters.

Zebra applicaties

De mobility DNA applicaties van Zebra worden steeds belangrijker gemaakt door Zebra. En dit is niet zonder reden. Dit zijn onder meer de volgende applicaties:

  • Worryfree Wi-Fi
  • Power Precision Console
  • Lifeguard Analytics
  • StageNow

Conclusie

De Zebra TC 57 is een ergonomische PDA die steeds vaker wordt gebruikt in de logistieke of transportsector, zowel binnen als buiten de magazijnen. Het is een moderne, maar robuuste PDA. Door middel van een handstrap kan deze PDA binnen het magazijn gebruikt worden. Doordat deze modellen met handschoenen bediend kunnen worden hebben dit soort modellen een voorsprong op de modellen die al jarenlang op de markt zijn. Met de TC57 zijn werknemers productiever. De mobility DNA applicaties van Zebra kunnen ook zeer interessant zijn. Kijk de website van Zebra voor meer informatie over deze mobility DNA apps. 

Search engine powered by ElasticSuite