• Kennis van zaken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle respons
 • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Review: Zebra TC53 en TC58

Review: Zebra TC53 en TC58

De Zebra TC53 en TC58 mobiele oplossingen zijn een nieuwe generatie producten voor de huidige zakelijke gebruikersgroep. Deze twee mobiele oplossingen bieden bedrijven de mogelijkheid om hun mobiele werknemers te voorzien van robuuste, betrouwbare apparaten waarmee ze hun werk efficiënter en effectiever kunnen uitvoeren. In deze blog hebben we de Zebra TC53 en TC58 handhelds beoordeeld aan de hand van verschillende factoren.

Het eerste wat opvalt als we de nieuwe Zebra TC58 (het model wat we konden gebruiken als test) vasthouden is de grootte van het scherm. 6 Inch maakt echt verschil en ook de afwerking is stijlvol, zoals een mobiele telefoon, maar zeker ook robuust, zodat onze zakelijke klanten echt de extra stap maken van een TC2X serie naar een van deze modellen (TC53/TC58).

Punten voor design

De Zebra TC53 en TC58 handhelds zijn zowel stijlvol als robuust. Ze hebben een strakke, moderne look en een stevig exterieur dat bestand is tegen stof, druppels, stoten en schokken en extreem weer. Beide handhelds hebben een 6-inch touchscreen-display dat je goed kunt zien, zelfs in direct zonlicht. En juist deze 6 inch is bijzonder in een markt waar de meeste schermen slechts tot een grootte van 5 inch gaan. Veel apps worden immers ontwikkeld voor grotere schermen.

Ook merken we bij onze klanten steeds vaker dat grotere schermen gewaardeerd worden en dat het personeel daar fijner op werkt. Net als dat mobiele telefoons steeds groter worden, wordt het ook op prijs gesteld dat mobiele oplossingen in transport en magazijn zo groot mogelijk zijn.

Hieronder hebben we een introductievideo van Zebra over de TC53 en TC58:

Gebruikersgemak en prestaties

De Zebra TC53 en TC58 zijn gemakkelijk te bedienen en te gebruiken. Beide handhelds hebben een Android 14-besturingssysteem, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot een verscheidenheid aan apps.

Beide handhelds zijn voorzien van een krachtige octa-core processor die je in staat stelt om je apps en taken soepel en zonder vertragingen uit te voeren. De processor vernietigd de concurrentie en zelfs tijdens het gebruik van meerdere apps en taken, blijft de processor gewoon zijn kracht behouden.

Daarnaast hebben de apparaten een uitstekende batterijduur. Ze kunnen tot wel 16 uur achter elkaar werken zonder dat ze opgeladen moeten worden.

Wat dit apparaat uniek maakt in de huidige markt is de mogelijkheid dat er Wi-Fi 6en 5G (TC58) aanwezig is op de modellen. Betere Wi-Fi verbinding op beide devices en de TC58 ook 5G.

Voordelen van Zebra TC53 en TC58

De TC53 en de TC58 zijn ontworpen om een ​​brede reeks van industrie-specifieke toepassingen aan te kunnen, zoals scan- en scan-verzameltoepassingen, routebepalingen, gegevensverzameling, documentverzameling en voorraadbeheer. De handhelds zijn ontworpen om te voldoen aan militaire MIL-STD-810G-standaarden, waardoor ze bestand zijn tegen stof, vuil, schokken, trillingen en extreem weer. De TC53 en de TC58 zijn ook IP67 gecertificeerd, wat betekent dat ze bestand zijn tegen waterdichtheid in een diepte van maximaal 1 meter gedurende 30 minuten.

Een overzicht van de voordelen van deze devices ten opzichte van de concurrentie:

 1. Een helder 6 inch FullHD+ scherm (ook leesbaar in het volle zonlicht).
 2. Uitgerust met een krachtige Qualcomm 6490 octa-core processor.
 3. Gebouwd met een stevig, stof- en waterbestendig ontwerp.
 4. Ingebouwd met Wifi 6E en 5G en een mogelijkheid om RFiD te scannen.
 5. Ondersteunt 1D- en 2D-barcodes en heeft 2 verschillende scanengines, waarvan de SE5500 scanengine opvalt door zijn unieke prestaties (dichtbij en veraf snel barcodes scannen).
 6. Foto's en video met ultahoge resolutie.
 7. Uitstekende batterij, 16 uur lang zonder op te laden
 8. IP68 /en IP65 certificering

 

Beveiligingskenmerken

De TC53 en de TC58 bieden een reeks beveiligingskenmerken waarmee bedrijven hun gegevens kunnen beschermen. Ze hebben ondersteuning voor Android Enterprise-beveiliging, waaronder geavanceerde beveiligingsmogelijkheden zoals gegevenscodering, app-containerisatie, gegevenslekbescherming en meer. Beide handhelds hebben ook ondersteuning voor Zebra's Mobility DNA-suite van beveiligings- en beheertools.

De Zebra TC53 en TC58 zijn ideale apparaten voor bedrijven die mobiele werknemers willen uitrusten met robuuste, betrouwbare handhelds. Ze bieden de benodigde beveiligingsfuncties om gegevens te beschermen en hebben een aantal geavanceerde functies die bedrijven kunnen gebruiken om hun mobiele werkzaamheden efficiënter en effectiever uit te voeren.

Conclusie

De TC53 en TC58 mobiele oplossingen van Zebra Technologies zijn perfect voor de zakelijke markt. De apparaten zijn ontworpen met een uitgebreide set aan functionaliteiten en zijn voorzien van de nieuwste technologie. Zowel sterk als robuust,en beschermd tegen stof en water. De Wi-Fi 6E en 5G fucntionaliteit maken echt verschil, net zoals het 6 inch scherm. Een voordeel wat Zebra heeft blijven ook altijd de softwaretoepassingen zoals bijvoorbeeld de Zebra Mobility DNA. 

Kortom, de TC53 en TC58 mobiele oplossingen van Zebra Technologies zijn de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare, robuuste en gebruiksvriendelijke mobiele oplossing. De apparaten bieden een uitgebreide set aan functies en zijn voorzien van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat de productiviteit en prestaties hoog blijven. De apparaten zijn ook betrouwbaar en sterk, waardoor ze perfect zijn voor verschillende omgevingen.

Search engine powered by ElasticSuite