• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

De EyeTi groep is uitgeroepen tot Best Managed Company 21/22

Adivo is samen met de andere bedrijven van de EyeTi groep door Deloitte uitgeroepen tot Best Managed Company 2021/2022!

Het Best Managed Company programma is gericht op het vinden van de best geleide, niet- beursgenoteerde bedrijven van Nederland. Door een groep externe experts wordt gekeken naar de managementcapaciteiten, maar ook worden bedrijfsprestaties en groei beoordeeld.

Selecte groep bedrijven

Er zijn 21 bedrijven in Nederland de titel “Best Managed Company” mogen ontvangen. De Eyeti groep bevindt zich dus in een zeer select gezelschap. Als onderdeel van de EyeTi groep zijn wij als Adivo zijn zeer trots om dit jaar de titel van best managed companies te mogen ontvangen en gebruiken.

Bekijk onderstaande impressievideo van de prijsuitreiking:

Uitreiking

De prijs werd uitgereikt in het AFAS theater, onder toeziend oog van onder andere Barbara Barend, Colette Cloosterman-van Eerd (CCO Jumbo), Godfried Terberg (bestuursvoorzitter Royal Terberg Group) en Hans Honig (CEO Deloitte) en in ontvangst genomen door Tom Coehorst, managing director van de Eyeti groep.

 

“Om Best Managed Company te zijn en om deze titel te mogen voeren dit jaar is een mooie beloning voor de Eyeti groep, en ook voor Adivo! Deze titel staat mede voor de snelle groei die wij als Adivo aan het doormaken zijn. Onze klantvriendelijke aanpak, waarde van persoonlijke aandacht en benadering van de POS en Auto-ID markt beginnen steeds meer vruchten af te werpen. Deze prijs is een mooie stimulans om tot nog mooiere resultaten te komen de komende jaren. - Tom Coehorst, Managing Director."

Search engine powered by ElasticSuite