• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

Let op: Door chiptekorten minder producten op voorraad

Zebra Inruilactie: Tot 10% korting voor uw oude labelprinter

Bij aanschaf van geselecteerde Zebra label- en pasprinters kunt u tot 10% korting ontvangen, wanneer u uw oude of defecte label- of pasprinter inruilt. De printer welke u inruilt mag van Zebra of een concurrerend merk zijn. En het fijne is, u hoeft uw oude/defecte printer niet terug te sturen. Als u het merk / type en serienummer van de oude printer doorgeeft in het opmerkingenveld bij het bestellen van een labelprinter van Zebra, controleren wij uw code bij Zebra en kunnen we tot 10% van uw order crediteren.

Let op: Per nieuwe Zebra printer heeft u één inruilprinter nodig en u mag een serienummer maar één keer gebruiken voor deze actie. 

De actie geldt voor diverse label- en pasprinters van Zebra. Op de website zijn de geselecteerde producten voorzien van een "Tot 10% extra inruilkorting" banner. De extra korting van de inruilactie ontvangt u na de bestelling, als uw oude/defecte printer wordt goedgekeurd bij Zebra. Wij kunnen deze ook van tevoren bij Zebra navragen, zodat u exact weet wat u bespaart op de aanschaf van uw label- of pasprinter. Start een chat met een van onze medewerkers tijdens kantoortijden.

 

Hoe werkt het?

  1. Kies een Zebra labelprinter of pasprinter welke u wilt aanschaffen (met het kenmerk - Tot 10% extra korting)
  2. Schaf de printer aan (via elke betaalmethode of betaal op rekening) en geef in het opmerkingenveld het merk/type en serienummer van de oude printer door.
  3. Wij vragen bij Zebra een kortingsvoucher aan voor de inruilactie en brengen dit bedrag bij u in credit.

Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs via de website chat, whatsapp, e-mail of bel ons op tijdens kantoortijden tussen 09:00 en 17:00.