• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Nieuw: Memor 11 van Datalogic

Nieuw: Memor 11 van Datalogic

De Datalogic Memor 11 mobiele computer is de ideale metgezel voor al je mobiele werknemers in retail, magazijnen, productie en transport en logistiek.

Minimaal up te graden naar Android 13

Deze nieuwe PDA heeft een up-to-date Android besturingssysteem dat upgradable is naar Android 13+, waardoor het een toekomstbestendige investering is. Hij is beschikbaar als Wi-Fi versie of een versie die 4G heeft.  Datalogic heeft de verwerkingscapaciteit van de mobiele computer ten opzichte van het vorige toestel geoptimaliseerd. Het heeft een superieure 2D imager die 2D-barcodes snel en nauwkeurig scant, zelfs in donkere omgevingen.

Robuuste mobiele computer

De Memor 11 is ook zeer robuust: de mobiele computer is IP65-gecertificeerd en getest volgens MIL-STD-810G. Bovendien heeft het een chemisch bestendig huis dat geschikt is voor dagelijks reinigen met agressieve desinfectiemiddelen. De Datalogic Memor 11 mobiele computer is de perfecte oplossing voor al je mobiele werknemers. Het heeft een krachtig Android besturingssysteem, een superieure 2D imager en een robuuste en chemisch bestendige behuizing die geschikt is voor dagelijks gebruik. Met deze mobiele computer verhoog je de efficiëntie en productiviteit van je bedrijf, en je bent verzekerd van een toekomstbestendige investering.



Search engine powered by ElasticSuite