• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Nieuwe Lancering: Honeywell ScanPal EDA57

Nieuwe Lancering: Honeywell ScanPal EDA57

Honeywell heeft de ScanPal EDA57 gelanceerd, een nieuwe handheld-computer die klein, krachtig, betrouwbaar en robuust is. De ScanPal EDA57 is bedoeld voor professionele gebruikers die een klein formaat nodig hebben, maar die gebruik willen maken van de kracht van een klassiek vierkant scherm.

Specificaties

De ScanPal EDA57 is uitgerust met de laatste Intel Atom-processor, is voorzien van een 5-inch touch-screen en is ontworpen om te worden gebruikt in uitdagende omgevingen. Het is bestand tegen valhoogtes van 1,2 meter en is IP65-gecertificeerd, wat betekent dat het stof- en spatwaterbestendig is.

Geavanceerde functies

De ScanPal EDA57 is uitgerust met een aantal geavanceerde functies. Het is voorzien van een achtergrondverlichting en een krachtige leesafstand van 1,21 meter (4 voet). Het is ook voorzien van een tweede cameramodule en ondersteunt Wi-Fi, Bluetooth en 4G-communicatie.

Krachtige oplossing voor mobiel werken

Deze handheld-computer is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare oplossing voor mobiel werken. Het is ontworpen om te worden gebruikt in veeleisende omgevingen, waar het een hoge mate van betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Met de ScanPal EDA57 hebben gebruikers toegang tot alle krachtige functies van Honeywell-technologie, waaronder ondersteuning voor verschillende besturingssystemen, toegang tot verschillende apps en directe integratie met andere bedrijfsoplossingen.

Werkt productiviteit verhogend

Honeywell heeft de ScanPal EDA57 ontworpen om kleine bedrijven te helpen bij het verhogen van hun productiviteit en prestaties. Door het kleine formaat en de krachtige hardware en softwaremogelijkheden is de ScanPal EDA57 een uitstekende keuze voor bedrijven die mobiele oplossingen zoeken.



Search engine powered by ElasticSuite