• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Zebra TC52/TC57 Mobiele oplossing voor logistieke en industrie

Zebra TC52/TC57 Mobiele oplossing voor logistieke en industrie

De Zebra TC52 en TC57 zijn ontworpen met het oog op mobiliteit, waardoor ze verder gaan dan de traditionele werkplek. Deze robuuste handheld computers zijn bedoeld voor gebruik onderweg en vinden vooral hun toepassing in de transport-, logistieke en industriële sectoren. Hieronder delen we onze gedachten over deze opmerkelijke handheld apparaten.

De Zebra TC52 en TC57 vormen de geavanceerdere versies van de TC21 en TC26, modellen die vaak te vinden zijn in magazijnomgevingen. Door de tekorten in 2021 en de voortdurende schaarste in 2022, kunnen de TC21 en TC26 modellen soms lastig verkrijgbaar zijn.

Naarmate de beschikbaarheid van de TC21 en TC26 afnam, begonnen de robuustere modellen, zoals de TC51 en TC57, steeds populairder te worden onder klanten die op zoek waren naar handheld apparaten met vergelijkbare mogelijkheden en krachtige scanfuncties.

Overzicht van de Capaciteiten van de Zebra TC57

De Zebra TC57 draait op Android 8.1 en wordt aanbevolen voor gebruik met Android Enterprise. Met zijn 5-inch HD-scherm van Corning Gorilla Glass blijft het scherm vrij van krassen bij normaal gebruik. Het touchscreen kan zelfs worden bediend met handschoenen en is goed afleesbaar in direct zonlicht, waardoor buitengebruik mogelijk is. Bovendien is de TC57 met zijn IP65-classificatie bestand tegen stof en spatwater. De TC57 kan vallen vanaf een hoogte van 1.2 meter doorstaan en is uitgerust met een 2D-imager (SE4710 imager) met een omnidirectionele scanner. Dit betekent dat scannen vanuit elke hoek mogelijk is. Een andere handige eigenschap is Zebra's "Simulscan-software", waarmee meerdere barcodes tegelijk kunnen worden gescand met de TC57. Deze functie is met name waardevol in veeleisende productieomgevingen.

Met de standaard batterij (4150 mAh) kunt u rekenen op een batterijduur van maximaal 14 uur. Dankzij de hot swap-modus kunnen batterijen snel en eenvoudig worden verwisseld zonder het apparaat uit te schakelen of actieve apps te sluiten. De batterijen kunnen bovendien razendsnel worden opgeladen, zodat ze snel weer klaar zijn voor gebruik.

Connectiviteit en Functionaliteiten

De Zebra TC57 is uitgerust met camera's aan zowel de voor- als achterzijde. Met Wi-Fi, NFC, Bluetooth en 4G biedt de TC57 alle connectiviteitsmogelijkheden die je mag verwachten van een moderne en robuuste handheld computer. Dit vormt een verschil met de TC52. Hieronder gaan we in op de verschillen tussen deze twee modellen.

Verschillen tussen de TC52 en de TC57

De Zebra TC52 biedt dezelfde mogelijkheden, maar werkt alleen met Wi-Fi en heeft geen 4G of LTE. In de praktijk zal de TC52 vaker worden gebruikt in magazijnen, terwijl de TC57 ook buiten het Wi-Fi netwerk en onderweg goed bruikbaar is. Bovendien beschikt de TC57 over echte GPS, waardoor hij geschikt is voor bijvoorbeeld pakketbezorgers, vrachtwagenchauffeurs of landmeters.

Zebra Applicaties

De mobiliteitstoepassingen van Zebra, bekend als mobility DNA applicaties, worden steeds belangrijker en dit is niet zonder reden. Enkele van deze applicaties zijn onder andere:

Worryfree Wi-Fi Power Precision Console Lifeguard Analytics StageNow

Conclusie

De Zebra TC57 is een ergonomische handheld computer die steeds vaker wordt ingezet in de logistieke en transportsector, zowel binnen als buiten magazijnen. Het is een modern apparaat dat tegelijkertijd robuust is. Dankzij de mogelijkheid om het touchscreen met handschoenen te bedienen, hebben deze modellen een voorsprong op oudere modellen op de markt. Met de TC57 kunnen werknemers productiever zijn. De mobility DNA applicaties van Zebra voegen bovendien een interessante laag functionaliteit toe. Voor meer informatie over deze mobility DNA apps kun je de website van Zebra raadplegen.



Search engine powered by ElasticSuite