• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Waarde verhogen met Zebra Visibility IQ

Waarde verhogen met Zebra Visibility IQ

Zebra heeft een nieuwe softwaretool ontwikkeld genaamd Visability IQ. Deze tool is ontworpen om klanten te helpen hun logistieke bedrijf te verbeteren door inzichtelijk gemaakt te krijgen in hun supply chain-processen. Visability IQ combineert mobiele device management-data met Supply Chain Execution-technologieën om een compleet beeld te geven van de toestand van elke schakel in de supply chain. Door deze gegevens te gebruiken, kunnen bedrijven hun supply chain beheren met meer zichtbaarheid, waardoor betere prestaties en betere resultaten kunnen worden gerealiseerd.

Vergroot uw logistieke effectiviteit met Visability IQ

De Visability IQ-software maakt het mogelijk om de toestand van de supply chain in realtime te monitoren. Het biedt ook de mogelijkheid om de prestaties van elke schakel in de supply chain te vergelijken met andere schakels, waardoor waardevolle inzichten kunnen worden verkregen. Door deze inzichten kunnen bedrijven betere beslissingen nemen om hun logistieke bedrijf te verbeteren. Met Visability IQ kunnen bedrijven ook informatie uitwisselen met hun klanten, waardoor de klanttevredenheid stijgt.

Verlies geen tijd met Visability IQ

Met Visability IQ hoeven bedrijven geen tijd meer te verspillen aan het verzamelen van data. De tool verzamelt al deze informatie op één plek, waardoor het veel efficiënter en gemakkelijker is om de data te controleren. Met Visability IQ kunnen bedrijven ook hun supply chain-processen verbeteren door het detecteren van problemen, het verhelpen van problemen en het optimaliseren van prestaties.

Gebruik Visability IQ om supply chain-efficiëntie te verhogen

Met Visability IQ kunnen bedrijven hun supply chain-processen optimaliseren door verschillende processen te automatiseren. De software biedt ook de mogelijkheid om gegevens te verzamelen over het hele supply chain-netwerk, waarmee bedrijven kosten kunnen besparen en de prestaties kunnen verbeteren. Met Visability IQ kunnen bedrijven ook hun logistieke prestaties verbeteren door de toestand van elke schakel in de supply chain te verbeteren.

Verhoog uw klanttevredenheid met Visability IQ

Met Visability IQ kunnen bedrijven hun klanttevredenheid verhogen. Door de software kunnen bedrijven hun supply chain-processen verbeteren, de prestaties van elke schakel in de supply chain verbeteren en realtime informatie uitwisselen met hun klanten. Door deze verbeteringen kunnen bedrijven hun klanttevredenheid verhogen, hun klantenbinding verbeteren en hun klanten meer waarde bieden.



Search engine powered by ElasticSuite