• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

De nieuwe mobiele app van Bartender

De nieuwe mobiele app van Bartender

De wereld van etikettering is vol met complexe handelingen. Maar wat als er een manier was waarmee u uw eigen etiketten kon ontwerpen, afdrukken en beheren op uw smartphone? Wel, er is een manier!

Met de nieuwe mobiele app van Bartender kunt u etiketten ontwerpen, afdrukken en beheren. In deze blog bekijken we de voordelen van deze nieuwe mobiele app. Als je op zoek bent naar een manier om je etikettering te verbeteren, dan is de Bartender Mobile App de perfecte oplossing voor jou.

Voordelen van de Bartender Mobiele App

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van de Bartender Mobiele App. Ten eerste is het gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een intuïtieve gebruikersinterface en is ontworpen om de etiketteerprocessen te vereenvoudigen. U hoeft geen expert te zijn op het gebied van etikettering om de app te gebruiken.

Daarnaast stelt de mobiele app u in staat om etiketten te ontwerpen, afdrukken en beheren vanuit uw smartphone. Met de app kunt u etiketten ontwerpen, afdrukken en beheren wanneer u maar wilt, waar u maar wilt.

De app biedt ook veel geavanceerde functies, waaronder het ontwerpen van etiketten met meerdere talen, barcode- of RFID-ondersteuning, labelverificatie en veel meer. De app is ook compatibel met vele verschillende soorten labelprinters.

Verder biedt de app u de mogelijkheid om etiketten te ontwerpen met verschillende ontwerp- en afdruktemplates. De templates kunnen worden aangepast aan uw specifieke etiketteringseisen. Tot slot biedt de Bartender Mobile App ondersteuning voor een breed scala aan mobiele besturingssystemen, waaronder iOS en Android.

 

Hoe Werkt de Bartender Mobiele App?

Het gebruik van de Bartender Mobile App is eenvoudig. U kunt de app downloaden van Google Play of de App Store en het op uw smartphone of tablet installeren. U kunt vervolgens een etiket ontwerpen door een van de templates te gebruiken of door een eigen ontwerp te maken. U kunt ook etiketten afdrukken op verschillende labelprinters. De app biedt ook ondersteuning voor vele verschillende barcode- en RFID-coderingen, zodat u etiketten kunt maken die voldoen aan uw etikettereisen. De app is ook geschikt voor het beheren van etiketten. U kunt etiketten beheren, bewerken, verzenden en bekijken via de app.

Conclusie

De Bartender Mobiele App biedt een eenvoudige manier om etiketten te ontwerpen, afdrukken en beheren vanuit uw smartphone of tablet. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt veel geavanceerde functies. Met de app kunt u etiketten op verschillende labelprinters afdrukken en etiketten beheren, bewerken, verzenden en bekijken. Als je op zoek bent naar een manier om je etikettering te verbeteren, dan is de Bartender Mobile App de perfecte oplossing voor jou.



Search engine powered by ElasticSuite