• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Zebra ZT231: Verbeterde prestaties

Zebra ZT231: Verbeterde prestaties

De Zebra ZT231 industriële labelprinter is de opvolger van de populaire ZT230 labelprinters. Met verbeterde prestaties en efficiëntie biedt deze nieuwe labelprinter een geavanceerde oplossing voor het afdrukken van labels in verschillende sectoren, van logistiek en productie tot gezondheidszorg en detailhandel.

De Zebra ZT231 is ontworpen met het oog op de behoeften van moderne bedrijven, waar snelheid en betrouwbaarheid cruciaal zijn. Deze labelprinter is verkrijgbaar als direct thermisch of thermal transfer uitvoering en biedt een hoge afdrukkwaliteit met een resolutie van 203/300dpi, waardoor heldere en scherpe barcodes, teksten en afbeeldingen worden geproduceerd. Of het nu gaat om het afdrukken van verzendlabels, productetiketten of identificatielabels, de Zebra ZT231 zorgt voor duidelijke en leesbare labels die voldoen aan de strengste industriële normen.

Flexibele connectiviteitsopties

Een van de belangrijkste voordelen van de Zebra ZT231 is de veelzijdigheid en connectiviteitsopties. Met USB-,RS232- en Ethernet-poorten kunnen gebruikers de printer eenvoudig integreren in bestaande systemen en workflows. Ook is de Zebra ZT231 verkrijgbaar als Wi-Fi variant. De Ethernet-connectiviteit biedt de mogelijkheid om de printer te delen in een netwerk, wat de efficiëntie verhoogt en de productiviteit verbetert.

Gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid

De Zebra ZT231 is niet alleen krachtig, maar ook gebruiksvriendelijk. Met een intuïtief bedieningspaneel en een eenvoudige media invoer kunnen gebruikers snel en gemakkelijk labels afdrukken zonder veel technische kennis. Daarnaast is de printer ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de Zebra ZT231 bestand is tegen zware omgevingen en dagelijkse gebruikssporen, wat resulteert in een langere levensduur en minder stilstandtijd.

Upgrade vanuit de Zebra ZT230

In vergelijking met zijn voorganger, de ZT230, biedt de Zebra ZT231 een aantal significante verbeteringen. Met een verbeterde verwerkingssnelheid en geheugencapaciteit kan de printer grotere afdruktaken moeiteloos aan. Bovendien biedt de Zebra ZT231 een geoptimaliseerde energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere operationele kosten en een verminderde ecologische impact.

De voordelen van de Zebra ZT231:

  • Intuïtieve bediening met een 4.3 inch kleuren touchscreen: Deze labelprinter is uitgerust met een 4.3 inch kleuren touchscreen, waardoor het bedienen ervan eenvoudig en intuïtief is.
  • Robuust en geschikt voor klein industrieel gebruik: Deze labelprinter is speciaal ontworpen voor klein industrieel gebruik en biedt een robuuste constructie die bestand is tegen veeleisende omgevingen.
  • Eenvoudige setup met de Zebra app: Met de Zebra app is de installatie van deze labelprinter een eenvoudig proces. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk verbinding maken met de printer en deze configureren volgens hun specifieke behoeften.
  • Print 50% sneller dan de vorige versie (ZT230): Deze labelprinter biedt een verbeterde afdruksnelheid en prestaties. Met een 50% snellere afdruksnelheid ten opzichte van de vorige versie (ZT230), kunnen gebruikers labels efficiënter en sneller afdrukken, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

Samenvattend

De Zebra ZT231 is een indrukwekkende upgrade van de ZT230-labelprinter. Met verbeterde prestaties, veelzijdigheid en gebruiksgemak biedt deze printer een krachtige oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte en betrouwbare labelafdrukken. Ontdek de ZT231 en verbeter uw labelkwaliteit en productiviteit vandaag nog!

Wil je meer informatie over de Zebra ZT231 en hoe deze jouw bedrijf kan helpen? Bekijk hier de verschillende opties van de Zebra ZT231 of de verzendlabelbundel van de Zebra ZT231.

Heeft u meer vragen over de Zebra ZT231? Neem dan contact op met Adivo via [email protected], telefonisch via 088 011 011 0, de chat op de website of via Facebook/WhatsApp.



Search engine powered by ElasticSuite