• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Review: Zebra TC73 en TC78 - Een nieuw tijdperk

Review: Zebra TC73 en TC78 - Een nieuw tijdperk

De Zebra TC73 en TC78 mobiele computers zijn de opvolgers van de TC72/TC77 en zijn bedoeld voor professionals die op zoek zijn naar robuustheid, efficiëntie en betrouwbaarheid in hun dagelijkse taken. De eerste indruk van de TC73 maakt meteen duidelijk dat Zebra heeft voortgebouwd op het succes van de TC72, met een robuuste, in het chassis geïntegreerde rubberen bumper die de interne technologie beschermt tegen allerlei gevaren.

Groot, helder display

Deze mobiele oplossingen zijn uitgerust met een kristalhelder 6-inch touchscreen met adaptieve helderheidsregeling. De nieuwste generatie gehard Corning Gorilla Glass biedt maximale bescherming tegen stoten en krassen, wat de duurzaamheid en robuustheid van deze apparaten verder versterkt.

De touchscreens van deze apparaten ondersteunen multi-touch en zijn geoptimaliseerd voor gebruik met handschoenen of in natte omstandigheden, wat ze bijzonder handig maakt in magazijnomgevingen.

Uitzonderlijke Robuustheid

Zebra heeft het ontwerp van de Zebra TC73 en TC78 zo geperfectioneerd dat de interne technologie wordt beschermd tot 3 meter op harde oppervlakken zoals beton, zonder externe of interne schade. Om de bescherming tegen omgevingsfactoren te maximaliseren, heeft Zebra de TC73 en TC78 voorzien van de bewezen IP68-certificering.

Krachtige Prestaties

In het hart van de Zebra TC73 klopt een Snapdragon Qualcomm Octa-Core processor van de nieuwste generatie met 4GB of 8GB RAM om voldoende capaciteit te bieden voor moderne en complexe werkprocessen. Met de nieuwste Android 11-versie biedt Zebra een zeer performante basis voor alle complexe softwaretoepassingen in de gehele supply chain. Dankzij de 64GB of 128GB interne opslagruimte biedt de TC73/TC78 voldoende ruimte voor alle bedrijfsrelevante gegevens, zoals stamgegevens, apps en alle beveiligings- en systeemupdates.

Ondersteuning en Connectiviteit

Zebra voorziet de TC73/TC78 van de nodige software-, beveiligings- en besturingssysteemupdates en de nieuwste firmwareversies voor een periode van meer dan 5 jaar. Met WiFi 6, Bluetooth 5.2, NFC en meer biedt de TC73 alles wat je nodig hebt voor een betrouwbare gegevensoverdracht.

De Zebra TC78 is daarnaast uitgerust met 5G om ook onderweg of in buitengebieden altijd een stabiele dataverbinding te kunnen garanderen.

De Zebra TC73 en TC78 zijn gebouwd om magazijnprocessen te optimaliseren. Hun robuuste ontwerp en technische capaciteiten maken ze ideaal voor taken zoals voorraadbeheer, het volgen van goederen, orderpicken en cross-docking operaties.

Door de krachtige scanning technologie kunnen werknemers snel en efficiënt barcodes scannen, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en fouten worden verminderd. Bovendien zorgt de duurzaamheid van deze apparaten ervoor dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage in een magazijnomgeving, wat leidt tot lagere onderhouds- en vervangingskosten.

Scannen en Batterijduur

Bij de scan engine stelt de Zebra TC73/TC78 niet teleur, want je kunt kiezen tussen een krachtige SE4770 scanengine of de nieuwe SE55 advanced range scanengine met IntelliFocusTM technologie (voor ver weg scannen).

Dankzij de krachtige batterij in de Zebra TC73/TC78 kunnen diensten van meer dan 12 uur zonder problemen worden uitgevoerd en als er langere inzetfases zijn, kan de batterij eenvoudig een dienst mee gaan.

Tenslotte, dankzij het uitgebreide assortiment aan beschikbare accessoires, kunnen de Zebra TC73 en TC78 worden aangepast aan specifieke magazijntaken, wat bijdraagt aan een verdere verbetering van de efficiëntie en productiviteit.

Conclusie

De Zebra TC73 en TC78 mobiele computers bevestigen hun positie als toonaangevende oplossingen in het veld van robuuste mobiele technologie. Zebra begrijpt duidelijk de complexe zakelijke processen in de supply chain en levert apparaten die zijn gebouwd om te presteren in zware en ruige werkomgevingen zoals magazijnen en cross-docking operaties.

Dankzij hun superieure robuustheid, krachtige prestaties, langdurige ondersteuning en indrukwekkende connectiviteit, vormen deze apparaten de ideale partner voor professionals die hun werkprocessen willen stroomlijnen. Bovendien biedt de flexibiliteit van de scan engine, samen met een uitgebreid aanbod aan accessoires, de mogelijkheid om de TC73 en TC78 aan te passen aan een breed scala aan gebruiksscenario's in de supply chain.

In een tijdperk waar betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid cruciaal zijn, zijn de Zebra TC73 en TC78 mobiele computers niet alleen uitstekende keuzes, ze zijn essentieel. Ze zijn het perfecte voorbeeld van hoe technologische innovatie en robuust ontwerp samenkomen om uitzonderlijke oplossingen te bieden voor de moderne werkomgeving.



Search engine powered by ElasticSuite