• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Datalogic onthult Magellan 9600i/9900i scanners

Datalogic onthult Magellan 9600i/9900i scanners

De Magellan 9600i/9900i scanners bieden superieure scanprestaties die resulteren in snellere transacties en verhoogde productiviteit aan de kassa. Uitgerust met geavanceerde imaging-technologieën, kunnen deze scanners moeiteloos een breed scala aan barcodes lezen, zelfs bij slechte afdrukken of beschadigde labels. De scanners garanderen een hoge nauwkeurigheid en snelheid, waardoor lange wachtrijen en vertragingen bij het afrekenen tot het verleden behoren.

Intuïtieve Gebruikerservaring

De Magellan 9600i/9900i scanners zijn ontworpen met het oog op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel werknemers als klanten. Met een groot, aanraakgevoelig kleurendisplay kunnen gebruikers gemakkelijk productinformatie, prijzen en promoties bekijken. De intuïtieve gebruikersinterface vereenvoudigt de bediening en minimaliseert de trainingsbehoefte, waardoor winkelpersoneel snel aan de slag kan. Bovendien biedt het ergonomische ontwerp van de scanners comfort en gebruiksgemak gedurende de hele werkdag.

Robuust en Veelzijdig Ontwerp

De Magellan 9600i/9900i scanners zijn ontworpen voor de veeleisende omgevingen van de detailhandel. Met hun robuuste constructie en betrouwbaarheid kunnen ze bestand zijn tegen dagelijks intensief gebruik en langdurige prestaties leveren. De scanners zijn voorzien van een krasbestendig glasoppervlak en zijn bestand tegen stof, vuil en morsen, waardoor ze ideaal zijn voor diverse winkelomgevingen.

Toepassingen in de Detailhandel

De Magellan 9600i/9900i scanners bieden veelzijdige toepassingen in de detailhandel. Of het nu gaat om snelle supermarktkassa's, zelfbedieningskiosken of mobiele check-outstations, deze scanners kunnen worden geïntegreerd in verschillende retailomgevingen.



Search engine powered by ElasticSuite