• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Zebra TC22 / TC27 - Dé smartphone voor de werkplek

Zebra TC22 / TC27  - Dé smartphone voor de werkplek

Maak kennis met de Zebra TC22 / TC27 mobiele oplossingen van Zebra. Al de 3e generatie van de zeer succesvolle TC2x-serie. Deze PDA's  biedt het beste van twee werelden: de stijl en prijs van een smartphone, maar de functionaliteiten van een zakelijke mobiele oplossing voor een diversiteit aan sectoren. 

Dit compacte en krachtige apparaat is de opvolger op de uiterst succesvolle TC21 en TC26 serie, maar met een groter scherm (6 inch) en een nieuwe scanengine biedt voor het scannen van barcodes, namelijk de SE55 flexrange. Deze flexrange kan zowel barcodes van dichtbij en veraf scannen! Ook heeft de TC27 nog de mogelijkheid voor 5G.

De belangrijkste specificaties op een rij

Even een korte overview van de belangrijkste specs van deze Mobiele oplossingen

  • Processor: Qualcomm® 5430 hex-core 2.1 GHz
  • Up te daten naar Android 16
  • 6 GB RAM/64 GB Flash of 8 GB RAM/128 GB Flash
  • 1D / 2D scanengine (SE4710) en (SE55 flexrange)
  • Camera's: 16 MP (achterzijde), 5 MP (voorzijde)
  • 6.0 inch scherm. Full High Definition+ kleuren (1080 x 2160); LED backlight; 450 Nits; Corning® Gorilla® Glass
  • Bluetooth 5.2 en WLAN (Wi-Fi) connectiviteit.
  • 5G technologie (Zebra TC27, mogelijkheid tot plaatsing van 1 Nano SIM of 1 eSIM)

Draadloze compagnon in het magazijn

Als het om draadloze verbindingen gaat, bieden de Zebra TC22 / TC27 diverse mogelijkheden. De Zebra TC27 biedt 5G en Wi-Fi 6/6E2, waardoor werknemers kunnen functioneren met de laatste nieuwe ontwikkelingen in het magazijn. Bluetooth 5.2 levert betere geluidskwaliteit met minder energieverbruik en voegt unieke functies toe waarmee effectief kan worden gecommuniceerd en samengewerkt.

Barcode's sneller vastleggen

De scanopties van de Zebra TC22 en TC27 uitgelegd: Kies uit de SE4710 1D/2D standaard scanengine of de SE55 1D/2D Advanced Range scanengine met IntellifocusTM-technologie. De SE55 in staat om items in de hand of op de hoogste schappen in een magazijn te scannen.

 

Een krachtige oplossing - voor elke branche!

  • Ergonomisch ontworpen: De TC22/TC27 is bijna 10% dunner dan zijn voorganger, meer comfortabel en toch, net zo robuust.
  • Duurzaam Ontwerp: Dit apparaat is gebouwd om jarenlang mee te gaan en kan echt tegen een stootje. Het heeft een IP68-afdichting en heeft zelfs val- en tuimeltests doorstaan die nog agressiever zijn dan de industriestandaard. Dus geen zorgen meer over water, stof of ongelukkige valpartijen!
  • Batterijduur: U kunt kiezen tussen de standaard 3800 mAh batterij voor een volledige dienst, of de uitgebreide 5200 mAh batterij voor langere diensten. En het beste is dat de batterij verwisselbaar is, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over het opladen van het apparaat terwijl je aan het werk bent.
  • Accessoires zijn weer ruimschoots beschikbaar: Of je nu een cradle nodig hebt om op te laden, een opklikbare triggerhandgreep voor scanwerkzaamheden of een draagbare armhouder voor handsfree gebruik, het is allemaal verkrijgbaar.
  • Mobility DNA-pakket: Met gratis Mobility DNA Professional krijg je verschillende handige tools om de beveiliging, implementatie en gegevensregistratie te verbeteren. Je kunt zelfs krachtige bedrijfsfuncties toevoegen aan het standaard Android-besturingssysteem. En als je nog meer functionaliteit wilt, kun je upgraden naar de optionele Mobility DNA Enterprise-licentie. Hiermee kun je barcodes razendsnel vastleggen, gegevensinvoer vereenvoudigen en zelfs een mobiele werkplek of hybride Point-of-Sale (POS) creëren.

Contactloos betalen met de Zebra TC22 / TC27

De TC22/TC27 mobiele computers bieden een naadloze integratie met je bestaande POS-contactloze betalingsoplossing, waardoor je klanten eenvoudig kunnen betalen met een simpele tik. Bovendien ondersteunen ze het ingebouwde Apple VAS en Google SmartTap, waardoor je in staat bent om tickets, loyaliteits- en cadeaukaarten, instapkaarten en andere digitale portemonnee-inhoud moeiteloos te lezen en te verwerken.

Met de aanbeveling van Android Enterprise en het WiFi 6-certificaat, voldoet de TC22/TC27 aan de hoogste zakelijke normen en biedt het de functionaliteit die je nodig hebt om te concurreren. Het stijlvolle smartphone-ontwerp maakt niet alleen indruk, maar past ook binnen een betaalbaar budget. Of je nu een winkel, restaurant of andere zakelijke onderneming hebt, de TC22/TC27 biedt een geïntegreerde oplossing voor probleemloze contactloze transacties.

Het gebruiksgemak en de compatibiliteit met bestaande systemen maken een vlotte implementatie mogelijk, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van contactloze betalingen. Kortom, met de TC22/TC27 haal je een betrouwbaar en efficiënt apparaat in huis dat je in staat stelt om naadloos te opereren in de wereld van contactloze transacties. Verbeter de klantervaring, verhoog de efficiëntie en blijf concurrerend met de zakelijke functies van de TC22/TC27.

Interesse in de TC22 en TC27 van Zebra

Neem contact op via een chat of e-mail en wij houden je op de hoogte van de leverdata. Binnenkort verkrijgbaar via Adivo!



Search engine powered by ElasticSuite