• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

IP68-certificering: Wat is het en waarom is het belangrijk?

IP68-certificering: Wat is het en waarom is het belangrijk?

De IP68-certificering is een internationale standaard die wordt gebruikt om de bescherming tegen stof en water van elektronische apparaten te classificeren. Het is een belangrijke maatstaf voor de robuustheid en duurzaamheid van apparaten, met name voor robuuste tablets en mobiele PDA's die worden gebruikt in veeleisende omgevingen.

De IP-code, wat staat voor "Ingress Protection" of "International Protection", bestaat uit twee cijfers. Het eerste cijfer geeft de mate van bescherming tegen stof en vaste voorwerpen aan, terwijl het tweede cijfer de waterbestendigheid aangeeft. De "6" in IP68 geeft aan dat het apparaat volledig stofdicht is en geen enkele vorm van stof of vuil kan binnendringen.

Waterbestendigheid voor Tablets en PDA's

Het tweede cijfer, "8", is het hoogste niveau van waterbestendigheid dat kan worden behaald. Voor robuuste tablets en mobiele PDA's betekent dit dat ze langdurig ondergedompeld kunnen worden in water op een bepaalde diepte, meestal tot 1,5 meter, zonder schade te veroorzaken. Dit maakt ze bestand tegen waterincidenten zoals onderdompeling in water, regenbuien en blootstelling aan spatwater.

IP68-certificering voor Tablets en PDA's

De IP68-certificering is van groot belang voor gebruikers van robuuste tablets en mobiele PDA's in veeleisende omgevingen. Deze apparaten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden en kunnen worden gebruikt in sectoren zoals bouw, logistiek, gezondheidszorg en buitendienst. Enkele voordelen van de IP68-certificering zijn:

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

De IP68-certificering garandeert dat robuuste tablets en mobiele PDA's bestand zijn tegen stof, vuil en water. Dit zorgt voor een langere levensduur en betrouwbare prestaties, zelfs in zware omgevingen.

Met een IP68-gecertificeerd apparaat kun je werken in alle weersomstandigheden, of het nu regent, sneeuwt of stoffig is. Het biedt gemoedsrust en betrouwbaarheid, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Robuuste tablets en mobiele PDA's met IP68-certificering bieden de flexibiliteit en mobiliteit om te werken waar je maar wilt. Of het nu op een bouwplaats, in een magazijn of in het veld is, je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en waterbestendigheid van het apparaat.

Samenvattend

De IP68-certificering is een cruciale factor bij de keuze van een robuuste tablet of mobiele PDA. Het biedt bescherming tegen stof en water, waardoor deze apparaten betrouwbaar en duurzaam zijn in veeleisende omgevingen. Of je nu werkt in de bouw, logistiek, gezondheidszorg of buitendienst, een apparaat met een IP68-certificering is een ideale keuze om te zorgen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Op deze pagina hebben we een aantal voorbeelden van robuuste PDA's staan, geschikt voor magazijnomgevingen.



Search engine powered by ElasticSuite