• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Zebra ET60 en ET65 Tablets - Onbetwiste Klasse in Duurzame Mobiliteit

 Zebra ET60 en ET65 Tablets - Onbetwiste Klasse in Duurzame Mobiliteit

In de wereld van robuuste tablets staan de Zebra ET60 en ET65 hoog bovenaan de ladder. Deze tablets combineren een verfijnde consumentenstijl met ongeëvenaarde duurzaamheid, waardoor ze opvallen te midden van de 'gewone' robuuste tablets. Ze zijn niet alleen ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan; ze tillen robuustheid naar een nieuw niveau.

In tegenstelling tot veel robuuste tablets, waar 'robust' soms synoniem lijkt te zijn met 'grof en onhandig', laten de ET60 en ET65 zien dat er een verschil is tussen ruige behuizing en echte klasse. Ze weerstaan niet alleen subvriesomstandigheden, trillingen en elementen, maar hun uitzonderlijke ontwerp en constructie maken ze onbetwist high-class in de wereld van robuuste mobiliteit.

Eenvoudige implementatie

Deze tablets bieden organisaties de luxe van een vierjarig verkoopvenster, waardoor er voldoende tijd is voor een zorgvuldige implementatie. Dit helpt bij het plannen van grootschalige uitrol en minimaliseert potentiële verstoringen. De ET60 en ET65 staan symbool voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, niet alleen in hun fysieke constructie, maar ook in de manier waarop ze naadloos integreren in diverse bedrijfsomgevingen.

 

Optimale Batterijduur en Continuïteit

Met een indrukwekkende standaard batterijduur van 10 uur gaan deze tablets verder dan alleen duurzaamheid. De mogelijkheid tot "hot swap" van batterijen minimaliseert downtime, waardoor gebruikers onafgebroken kunnen werken, zelfs tijdens de langste diensten.

Hierin schuilt het verschil tussen een tablet die 'stevig' is en een die écht vooruitstrevend is.

Flexibiliteit in Functionaliteit

De ET60 en ET65 tablets zijn niet alleen robuust; ze zijn veelzijdig. Of je nu kiest voor een voertuigmontage, een 2-in-1 mobiele computer met een scharnierend toetsenbord, of een alternatief voor een laptop of voertuigmontagecomputer, deze tablets passen zich moeiteloos aan verschillende behoeften aan.

Geavanceerde Connectiviteit en Efficiënte Toepassingen

Met geavanceerde connectiviteitsopties, zoals ondersteuning voor 5G-private netwerken en CBRS voor communicatie in grote, open omgevingen, overtreffen deze tablets de standaardnormen. De mogelijkheid om direct in te spelen op moderne zakelijke behoeften, zoals geavanceerde barcode-scanning, toont aan dat deze tablets niet alleen robuust zijn maar ook slim.

 

Conclusie: Een Klasse Apart

De Zebra ET60 en ET65 tablets tillen robuuste mobiliteit naar een nieuw niveau. Ze definiëren duurzaamheid opnieuw met een combinatie van innovatie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. In een wereld waar robuustheid vaak wordt geassocieerd met compromissen, laten deze tablets zien dat het ook anders kan. Ze zijn niet zomaar robuust; ze zijn een klasse apart.

Als je op zoek bent naar mobiliteit die de tand des tijds doorstaat, zoek niet verder dan de ET60 en ET65 tablets. Een investering die niet alleen standhoudt in veeleisende omgevingen, maar deze ook verheft naar een niveau van ongeëvenaarde excellentie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis demo en ervaar het zelf. Ontdek meer over de Zebra-lijn, waar robuustheid synoniem staat voor topklasse mobiliteit.



Search engine powered by ElasticSuite