• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Zebra ET40/ET45 HC voor de gezondheidszorg

Zebra ET40/ET45 HC voor de gezondheidszorg

In de snel evoluerende wereld van de gezondheidszorg is technologie een onmisbaar hulpmiddel geworden om efficiëntie te bevorderen en patiëntenzorg naar een hoger niveau te tillen. De Zebra ET40 en ET45 healthcare tablets zijn robuuste tablets die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de gezondheidszorgsector.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Zebra ET40 en ET45 tablets is hun robuuste ontwerp. Deze tablets zijn gebouwd om bestand te zijn tegen veeleisende omgevingen, waaronder ziekenhuizen en klinieken. Ze voldoen aan de strenge normen voor valbestendigheid en zijn bestand tegen stof, water en chemische stoffen. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse uitdagingen die gepaard gaan om in de gezondheidszorg langdurig betrouwbaar te blijven.

Krachtige Prestaties:

De ET4x-HC-serie is ontwikkeld met het oog op de uitdagingen waarmee zorgverleners dagelijks worden geconfronteerd. Met geavanceerde functies en een robuuste behuizing van medische kwaliteit bieden deze tablets een kosteneffectieve oplossing die bestand is tegen constante desinfectie. Hierdoor wordt de verspreiding van ziektekiemen voorkomen en de veiligheid van zorgverleners en patiënten gewaarborgd.

Geavanceerde Functies:

De ET4x-HC-serie is specifiek ontworpen om de patiëntervaring te verbeteren. Met hun dunne en lichte ontwerp zijn de ET40-HC en ET45-HC tablets ideaal voor zorgverleners die spoedsituaties moeten afhandelen, zowel in ziekenhuizen als bij patiënten thuis. De tablets bieden geavanceerde functionaliteit voor toepassingen zoals ziekenhuisbetrokkenheid, educatie en maaltijdvoorziening. Het grote 10-inch display met hoge resolutie maakt het gemakkelijk voor verpleegkundigen om elektronische patiëntendossiers te lezen, aantekeningen te maken en gedetailleerde medische afbeeldingen te bekijken.



De ET4x-HC-serie beschikt over geavanceerde functies die zijn afgestemd op de behoeften van de gezondheidszorg. Met een speciale alarmknop voor noodgevallen kunnen zorgverleners snel extra hulp inroepen of specifieke apps starten om protocollen bij medische noodgevallen te volgen. Daarnaast zijn de tablets uitgerust met een geïntegreerde 2D-scanner van enterpriseklasse, waardoor zorgverleners snel en foutloos barcodes kunnen scannen voor identificatie van patiënten en medicatietoediening.

Connectiviteitsopties voor naadloze communicatie

De ET4x-HC-serie biedt uitgebreide connectiviteitsopties om naadloze communicatie te waarborgen. Met ondersteuning voor Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 en andere draadloze technologieën kunnen zorgverleners altijd en overal verbonden blijven. Dit stelt hen in staat om snel toegang te krijgen tot cruciale informatie, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en de kwaliteit van de zorg wordt verbeterd. Bovendien zorgt de snelle connectiviteit ervoor dat zorgverleners in real-time kunnen communiceren met collega's en toegang hebben tot relevante gegevens en applicaties.

Conclusie:

De ET4x-HC-serie van Zebra Technologies is een revolutionaire ontwikkeling voor de gezondheidszorgsector. Met zijn geavanceerde functionaliteit, robuuste behuizing en aangepaste toepassingen stelt deze serie zorgverleners in staat om efficiënter te werken en een betere zorgervaring te bieden aan patiënten. De tablets zijn ontworpen met het oog op de unieke behoeften van de gezondheidszorg en bieden een waardevolle investering voor instellingen die streven naar verbeterde efficiëntie, kwaliteit en patiëntenzorg. Met de introductie van de ET4x-HC-serie bevestigt Zebra Technologies opnieuw zijn toewijding om de gezondheidszorg te verbeteren en zorgverleners te ondersteunen met geavanceerde technologieën. Deze tablets bieden een combinatie van geavanceerde functionaliteit, connectiviteit en robuustheid die essentieel is in de moderne gezondheidszorgomgeving.



Search engine powered by ElasticSuite