• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Zebra ET60 en ET65: Robuuste Tablets voor Veeleisende Omgevingen

Zebra ET60 en ET65: Robuuste Tablets voor Veeleisende Omgevingen

In veeleisende werkomgevingen waar ruwheid en duurzaamheid essentieel zijn, spelen rugged tablets een cruciale rol. Deze gespecialiseerde apparaten bieden de mogelijkheid om belangrijke taken uit te voeren in sectoren zoals transport, logistiek, productie, buitendienst en nog veel meer.

Zebra Technologies, een wereldleider op het gebied van mobiele apparaten en geautomatiseerde identificatietechnologieën, heeft een indrukwekkend assortiment rugged tablets. In dit artikel richten we onze aandacht op twee nieuwe toevoegingen aan dit assortiment - de Zebra ET60 en ET65.

Robuust ontwerp voor extreme omstandigheden

De Zebra ET60 en ET65 tablets zijn ontworpen om te voldoen aan de uitdagende eisen van zware werkomgevingen. Ze beschikken over een robuuste constructie die bestand is tegen stoten, trillingen, vallen en extreme temperaturen. Met een valbestendigheid van 1,5 meter en een IP65-classificatie voor stof- en waterbestendigheid, kunnen deze tablets zelfs in de meest veeleisende omstandigheden betrouwbaar functioneren.

Zie onderstaande video voor een verdere uitleg van de voordelen van de ET60 en ET65:

Krachtige prestaties voor optimale productiviteit

Naast hun stevige behuizing bieden de ET60 en ET65 tablets krachtige prestaties om de productiviteit te maximaliseren. Ze worden aangedreven door een snelle Qualcomm Snapdragon octa-core processor en hebben 8 GB RAM geheugen, waardoor ze in staat zijn om grote hoeveelheden gegevens te verwerken. Met 128 UFS flashgeheugen hebben gebruikers voldoende opslagruimte voor hun zakelijke toepassingen en gegevens. Bovendien is het mogelijk om het opslaggeheugen uit te breiden via een microSD-kaart. Met zijn robuuste kwaliteit, IP65-classificatie en de MIL-STD 810H-norm is de Zebra ET60/ET65 bestand tegen uitdagende werkomgevingen.

Helder display en gebruiksgemak

De tablets hebben een schermgrootte van 10,1 inch. Beide tablets hebben een resolutie van 1920 x 1200 pixels, waardoor ze heldere en scherpe beelden leveren. Het capacitieve touchscreen met meerdere aanraakpunten maakt het gemakkelijk om de tablets te bedienen, zelfs als gebruikers handschoenen dragen. Daarnaast kunnen de tablets worden uitgerust met optionele extra's, zoals een geïntegreerde 1D/2D-barcodelezer, om aan specifieke behoeften te voldoen.

Ook hebben de tablets zoals een 8 tot 16 Megapixel camera binnenboord.

5G Connectiviteit en gegevensverzameling

Connectiviteit speelt een cruciale rol in mobiele werkomgevingen, en de ET60 en ET65 tablets bieden verschillende opties om verbonden te blijven. Ze ondersteunen 802.11a/b/g/n/ac WiFi en Bluetooth 5.1, waardoor gebruikers altijd toegang hebben tot belangrijke gegevens en real-time communicatie. Voor gebruikers die onderweg willen blijven, is er ook de mogelijkheid van optionele 5G connectiviteit. Bovendien kunnen de tablets worden geïntegreerd met andere apparaten, zoals scanners, printers en RFID-lezers, om een naadloze gegevensverzameling mogelijk te maken.

 

Binnenkort verkrijgbaar! Neem contact met ons op voor meer informatie.



Search engine powered by ElasticSuite